Pregled označene zastavicom e-poruka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Zastavice olakšavaju pronalaženje i praćenje e-poruka u Outlook. Možete da obeležite poruke za sebe, kao vizuelni podsetnik da preduzmete radnju kasnije. Takođe, možete da označite zastavicom poruke koje šaljete drugim osobama, da biste im skrenuli pažnju ili pratili njihove odgovore.

Pregled svih poruka označenih zastavicom

U prijemnom poštanskom sandučetu

Brzo možete da sortirate Prijemno poštansko sanduče da biste prikazali sve stavke označene zastavicom zajedno. Uradite nešto od sledećeg:

  • U prikaz sa više redova kliknite na zaglavlje kolone Raspoređeno prema, a zatim izaberite stavku Zastavica: datum početka ili Zastavica: datum dospeća.

  • U prikazu sa jednim redom kliknite na zaglavlje kolone Status zastavice.

Koristite fascikle za pretragu

Poruke koje označite zastavicom automatski se pojavljuju u fascikli za pretragu Za praćenje . Ako fascikla izbrisana, ponovo možete da kreirate fasciklu za pretragu.

  1. Na kartici fascikle , u grupi novo izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

  2. U dijalogu Nova fascikla za pretragu , u odeljku Čitanje pošte, izaberite stavku Pošta označena zastavicom za praćenje, a zatim kliknite na dugme u redu.

Napomena: Fascikla za pretragu Za praćenje prikazuje ukupan broj poruka, a ne samo broj nepročitanih poruka.

Korišćenje trenutne pretrage

Trenutna pretraga može koristiti da biste pronašli stavke označene zastavicom u okviru izabrane fascikle ili preko sve fascikle pošte.

  • Na kartici Početak , u grupi Pronalaženje izaberite stavku Filtriraj e-pošte, a zatim kliknite na dugme obeležene.

Vrh stranice

Pregled odgovora označenih zastavicom koje ste primili od drugih osoba

Ako želite da tražite označene zastavicom odgovore od drugih osoba, sortirate fasciklu Poslate stavke ili po koristite pretragu.

Napomena: Ova funkcija zahteva da primaoci i korišćenje programa Outlook.

Sortiranje fasciklu poslate stavke

Brzo možete da sortirate fasciklu Poslate stavke da biste prikazali sve stavke označene zastavicom zajedno. Uradite nešto od sledećeg:

  • U prikaz sa više redova kliknite na zaglavlje kolone Raspoređeno prema, a zatim izaberite stavku Zastavica: datum početka ili Zastavica: datum dospeća.

  • U prikazu sa jednim redom kliknite na zaglavlje kolone Status zastavice.

Pretraživanje fascikle „Poslate stavke“

Traženje označenih zastavicom odgovore možete da filtrirate pomoću dodatnih kriterijuma – temi poruke ili pošiljaoca.

  • Otvorite fasciklu " Poslate stavke ", kliknite desnim tasterom miša koje želite da pretražite, postavite pokazivač da biste Pronašli Srodnei izaberite stavku u ovom razgovoru ili poruke od pošiljaocaporuke označene zastavicom.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×