Pregled: korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju sa timom

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Poštansko sanduče na lokaciji je centralnoj e-pošte i deljenja nalog koji se pristupa sa SharePoint lokacije dokumenata. Vaš tim možete da koristite poštansko sanduče na lokaciji za saradnju na pisanja važne e-poruke ili sakupljanje razgovora u okviru relevantne nivou tima e-pošte. Vaš tim može takođe je uputstvo bilo korisno bezbedno deljenje važnih dokumenata pomoću poštansko sanduče na lokaciji.

Nakon što je poštansko sanduče na veb lokaciji podešeno za vašu lokaciju, kreira se novi nalog e-pošte koji koristi ime vaše lokacije. Na primer, recimo da imate lokaciju tima koja koristi ovu URL adresu: http://contosobistro.sharepoint.com/HRTeamSite. E-adresa za to poštansko sanduče na veb lokaciji biće HRTeamSite@contosobistro.sharepoint.com.

Naslov veb segmenta

Sakupljanje razgovora u okviru e-pošte na nivou tima

Mnogi timovi imaju prilično redovne razgovore putem e-poruka. Neki od tih razgovora rezultiraju informacijama koje mogu da budu korisna referenca u nastavku procesa. Umesto da izgubite te informacije u svom prijemnom poštanskom sandučetu, možete da prosledite najkorisnije e-poruke unutar niti u poštansko sanduče na veb lokaciji. Svako ko ima dozvole saradnika za lokaciju moći će da otvori poštansko sanduče na veb lokaciji i prikaže tu poruku. Taj način, nekoliko meseci od sada kada drugi član tima pokušava da opozove koje informacije idu u određenu odluku, taj član tima može da otvori poštansko sanduče na veb lokaciji, da pretražuje poštu zabeleženu na tom nalogu i da vidi istoriju problema u pitanju.

Duga sjajna ideja za prikupljanje ovih razgovora putem e-poruka na nivou tima je da pojednostavite CC adresu e-pošte poštanskog sandučeta na veb lokaciji kada šaljete e-poruku timu. Možete i da uključite e-adresu poštanskog sandučeta na veb lokaciji u grupu kontakata ili listi distribucije tako da je automatski uključena svaki put kada pošaljete timu poštu.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Želite da saznate više?    Pogledajte Koristite poštansko sanduče na veb lokaciji za koordinisanje e-pošte tima.

Deljenje dokumenata sa drugima

Svaki tim ima dokumente neke vrste koje je potrebno negde uskladištiti i obično je potrebno deliti ih sa drugima. Ako uskladištite dokumente tima na SharePoint lokaciji, možete lako da iskoristite aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji za deljenje tih dokumenata sa onima koje imaju pristup lokaciji.

Važno :  Kada korisnici prikažu poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook, videće listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata lokacije. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Ako koristite Exchange, dokumenti će se pojaviti i u fascikli u programu Outlook, što dodatno olakšava prosleđivanje dokumenata drugima.

Forwarding a document from the site mailbox

Želite da saznate više?    Pogledajte koristite poštansko sanduče na lokaciji za saradnju na dokumentima. Možete takođe mogu biti korisni ga da biste pročitali kroz priprema za upotrebu poštanskih sandučića na lokaciji u usluzi Office 365.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×