Pregled: korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju sa timom

Poštansko sanduče na veb lokaciji je centralni nalog za deljenje e-pošte i dokumenata kojem se pristupa sa SharePoint lokacije. Vaš tim može odabrati da koristi poštansko sanduče na veb lokaciji za prikupljanje relevantnih razgovora putem e-pošte na nivou tima ili saradnju pri pisanju važne e-poruke. Vašem timu takođe može biti korisno da bezbedno deli važna dokumenta pomoću poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Nakon što je poštansko sanduče na veb lokaciji podešeno za vašu lokaciju, kreira se novi nalog e-pošte koji koristi ime vaše lokacije. Na primer, recimo da imate lokaciju tima koja koristi ovu URL adresu: http://contosobistro.sharepoint.com/HRTeamSite. E-adresa za to poštansko sanduče na veb lokaciji biće HRTeamSite@contosobistro.sharepoint.com.

Naslov veb segmenta

Sakupljanje razgovora u okviru e-pošte na nivou tima

Mnogi timovi imaju prilično redovne razgovore putem e-poruka. Neki od tih razgovora rezultiraju informacijama koje mogu da budu korisna referenca u nastavku procesa. Umesto da izgubite te informacije u svom prijemnom poštanskom sandučetu, možete da prosledite najkorisnije e-poruke unutar niti u poštansko sanduče na veb lokaciji. Svako ko ima dozvole saradnika za lokaciju moći će da otvori poštansko sanduče na veb lokaciji i prikaže tu poruku. Taj način, nekoliko meseci od sada kada drugi član tima pokušava da opozove koje informacije idu u određenu odluku, taj član tima može da otvori poštansko sanduče na veb lokaciji, da pretražuje poštu zabeleženu na tom nalogu i da vidi istoriju problema u pitanju.

Duga sjajna ideja za prikupljanje ovih razgovora putem e-poruka na nivou tima je da pojednostavite CC adresu e-pošte poštanskog sandučeta na veb lokaciji kada šaljete e-poruku timu. Možete i da uključite e-adresu poštanskog sandučeta na veb lokaciji u grupu kontakata ili listi distribucije tako da je automatski uključena svaki put kada pošaljete timu poštu.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Želite da saznate više?    Pročitajte članak Korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za koordinisanje e-pošte tima (odnosno ako koristite Office 365 za stručnjake i mala preduzeća, pročitajte članak Korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za koordinisanje e-pošte tima).

Deljenje dokumenata sa drugima

Svaki tim ima dokumente neke vrste koje je potrebno negde uskladištiti i obično je potrebno deliti ih sa drugima. Ako uskladištite dokumente tima na SharePoint lokaciji, možete lako da iskoristite aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji za deljenje tih dokumenata sa onima koje imaju pristup lokaciji.

Važno    Kada korisnici prikažu poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook, videće listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata lokacije. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Ako koristite Exchange, dokumenti će se pojaviti i u fascikli u programu Outlook, što dodatno olakšava prosleđivanje dokumenata drugima.

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Želite li da saznate više?    Pročitajte članak Korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju na dokumentima (odnosno ako koristite Office 365 Small Business, pročitajte članak Korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju na dokumentima). Možda će vam biti od pomoći i da pročitate članak Priprema za korišćenje poštanskih sandučića na veb lokaciji u usluzi Office 365.

Vrh stranice

Primenjuje se na: SharePoint Server 2013 Preview, SharePoint Foundation 2013, Office 365 End User, SharePoint Server 2013 Enterprise, SharePoint OnlineDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik