Pregled indikatora prisutnosti u programu SharePoint Workspace

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Indikator prisutnosti se dodaje svakoj osobi na spisku kontakata na traci za pokretanje i na spisku članova u svakom radnom prostoru.

Prisutnost neke osobe utvrđuje kolekcija atributa koji opisuju status osobe, aktivnost, lokaciju, spremnost na komunikaciju i kontakt informacije. Informacije o prisutnosti vam pomažu da uspostavite kontakt sa drugima i pomažu drugima da dođu do vas.

Indikatori prisutnosti u programu SharePoint Workspace odgovaraju onima koje vidite za kontakte u programu Microsoft Office Communicator. Ako kontakt nema pokrenut Communicator, vidite podskup tih indikatora prisutnosti.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×