Pregled funkcija prosleđivanja poziva i pozivanja glasom

U ovom odeljku dat je pregled funkcija prosleđivanja poziva i pozivanja glasom, dostupnih u okviru programa Office Communicator 2007.

Napomena : Funkcije prosleđivanja poziva i govorne pošte su na raspolaganju samo ako je vaša organizacija konfigurisana da ih podržava. Ako niste sigurni u to koje funkcije programa Communicator 2007 su omogućene, obratite se svom administratoru sistema.

Saznajte u ovoj temi

Utvrđivanje da li je program Communicator konfigurisan da podržava opciju Enterprise Voice (Glasovna komunikacija u preduzeću) ili opciju Remote Call Control (Daljinska kontrola poziva)

Funkcije prosleđivanja poziva i govorne pošte u okviru opcije Enterprise Voice

Funkcije prosleđivanja poziva u okviru opcije daljinske kontrole poziva

Utvrđivanje da li je program Communicator konfigurisan da podržava opciju Enterprise Voice (Glasovna komunikacija u preduzeću) ili opciju Remote Call Control (Daljinska kontrola poziva)

Ako su u vašoj organizaciji konfigurisane telefonske funkcije servera Office Communications 2007, onda možete da prosleđujete pozive pomoću programa Office Communicator. Postoje tri vrste telefonske podrške koje se mogu konfigurisati za program Communicator 2007: Remote Call Control, Enterprise Voice ili kombinacija te dve podrške.

  • Ako je program Communicator konfigurisan tako da podržava opciju daljinske kontrole poziva (Remote Call Control), možete da prosleđujete dolazne pozive na jedan od brojeva koje ste već naveli ili na novi broj.

  • Ako je program Communicator konfigurisan tako da podržava opciju Enterprise Voice, pozive možete da prosleđujete na drugi broj, kontakt ili na svoju govornu poštu. Takođe možete da postavite opciju zvona na dodatnom broju kada vaš podrazumevani broj zazvoni i da preusmerite pozive na drugi broj, kontakt ili govornu poštu.

Utvrđivanje da li je program Communicator konfigurisan da podržava opciju Enterprise Voice ili opciju daljinske kontrole poziva

Vrh stranice

Funkcije prosleđivanja poziva i govorne pošte u okviru opcije Enterprise Voice

U okviru programa Office Communicator i opcije Unified Communications Enterprise Voice, sledeće funkcije su na raspolaganju.

  • Prosledi pozive na       Dolazni pozivi mogu da se proslede na drugi broj kao što je mobilni telefon, na novi broj koji je odredio korisnik, na drugog kontakta ili na govornu poštu.

  • Istovremeno zvono na ovom dodatnom broju       Ako koristite mobilni telefon ili u toku radnog dana koristite nekoliko telefona, možete da konfigurišete postavke tako da se poziv upućuje na dodatni broj u isto vreme kada bude zvonio vaš podrazumevani broj. Možete takođe da koristite funkciju Istovremeno zvono na ovom dodatnom broju da biste bili sigurni da ćete primati telefonske pozive preko mobilnog telefona, čak i ako na svom računaru niste prijavljeni u program Office Communicator.

  • Preusmeri pozive na koje nije odgovoreno       Korisnici mogu da konfigurišu postavke prosleđivanja poziva da bi odredili da se, u slučaju da se na poziv ne odgovori u određenom vremenskom intervalu, poziv preusmeri na drugi broj ili kontakt odnosno govornu poštu.

  • Primena pravila o prosleđivanju poziva samo tokom radnog vremena       Možete da konfigurišete program Communicator 2007 da prosleđuje pozive samo tokom radnog vremena navedenog u okviru radnog kalendara programa Outlook. Da biste promenili podrazumevano radno vreme prikazano na vašem kalendaru, otvorite program Microsoft Office Outlook, ako nije već otvoren. U meniju Alatke, izaberite stavku Opcije, a zatim kliknite na dugme Opcije kalendara.

  • Pozivanje govorne pošte       Pomoću programa Office Communicator 2007, možete da pozivate govornu poštu da biste promenili pozdravnu poruku ili da biste preuzeli svoje poruke. Imajte na umu da PIN broj neophodan za pristupanje govornoj pošti dobijate e-poštom od svog administratora sistema.

Vrh stranice

Funkcije prosleđivanja poziva u okviru opcije daljinske kontrole poziva

Ako je program Communicator konfigurisan tako da podržava opciju daljinske kontrole poziva, sledeće funkcije prosleđivanja poziva su na raspolaganju.

  • Prosledi pozive na       Dolazni pozivi mogu da se proslede na postojeći broj, kao što je broj vašeg mobilnog telefona ili na novi broj, koji vi navedete.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×