Pregled e-poruka premešten u fasciklu "Neželjena e-pošta"

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U zavisnosti od nivoa zaštite koje ste postavili za Filter za neželjenu e-poštu, neke legitimne e-porukama mogu se prebaciti u fasciklu " Neželjena e-pošta ". Trebalo bi da povremeno pregledate poruke u fascikli " Neželjena e-pošta " kako bi vam ne nedostaje sve poruke koje želite da vidite.

 1. U okviru Pošta, u Okno za navigaciju, izaberite fasciklu Neželjena e-pošta .

  Fascikla "Neželjena e-pošta" izabrana u oknu za navigaciju

  Savet : Da biste sprečili nehotično prikazivanje verovatno sporan poruka, možda ćete želeti da biste isključili Okno za čitanje za fasciklu Neželjena e-pošta . Na kartici Prikaz , u grupi raspored izaberite stavku Okno za čitanje, a zatim izaberite stavku Isključeno. To ne isključuje okno za čitanje za druge fascikle pošte.

 2. Izaberite sve poruke koje ne želite da označite kao neželjene, zatim na kartici Početak , u grupi Brisanje , kliknite na dugme neželjenei izaberite stavku Nije neželjena.

  Poruka kojoj dodelite oznaku „Nije neželjena“ premešta se u fasciklu u kojoj se prethodno nalazila, što je najčešće Prijemno poštansko sanduče. Možda će od vas biti zatraženo da odaberete da li ćete dodati ime pošiljaoca ili liste slanja na liste Pouzdani pošiljaoci ili Pouzdani primaoci.

 3. Da biste brzo izbrisali sve poruke u fascikli " Neželjena e-pošta " i premestite ih u fasciklu " Izbrisane stavke ", na Listi fascikli, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu Neželjena e-pošta , a zatim kliknite na dugme Isprazni fasciklu.

  Da biste trajno izbrisali poruke, pritisnite taster SHIFT kada kliknete na dugme Isprazni fasciklu.

  Napomene : 

  • Sve poruke koje se šalje u fasciklu " Neželjena e-pošta " se konvertuje u formatu čistog teksta, a sve veze koje ona sadrži su onemogućeni. Kada poruku premestite iz fascikle " Neželjena e-pošta ", kako se rukuje zavisi od toga da li Filter za neželjenu e-poštu i kategorizovani ga kao sumnjiva:

   • Ako je poruka kategorizovana kao bezvredna pošta, ali ne i kao sumnjiva     Kada poruku premestite iz fascikle Neželjena pošta, njen originalni format biće vraćen u prvobitno stanje, a sve veze omogućene.

   • Ako je poruka kategorizovana kao sumnjiva     Kada poruku premestite iz fascikle Neželjena pošta , njen originalni format je vratiti u prethodno stanje, ali sve veze će ostati onemogućen. Ovo je po podrazumevanoj vrednosti.

  • Oznaku „Nije neželjeno“ možete dodeliti samo jednoj poruci u jednom trenutku, čime se sprečava nehotično vraćanje neželjenih poruka u prethodno stanje.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×