Pregled aplikacija u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Aplikacije omogućavaju vam da pronađu sadržaj iz omiljenih usluga i deljenje u timovima. One pomažu stvari kao što su usluge PIN-a na vrhu kanalom, ćaskanje sa robota, ili deljenje i dodeljivanje zadataka. Ovo je kratak na različite načine možete da vršite interakciju sa aplikacijama i uslugama u timovima:

Ćaskajte sa botom

Robota pruža odgovore, ispravke i pomoć na kanalu. Možete da ćaskate sa njima jedan na jedan ili na kanalu. Oni da pomognu sa upravljanje zadacima, planiranje i još mnogo toga.

Podelite sadržaj na kartici

Kartica vam pomoći da delite sadržaj i funkcionalnost iz omiljenih usluga na kanalu. Oni mogu povezivanje Microsoft usluge (kao što je Excel ili SharePoint), druge usluge (kao što su Asana YouTube i Zendesk) ili na Veb lokaciji po vašem izboru. Da biste otvorili razgovor dok ste na kartici, kliknite na dugme Prikaži kartice razgovora Dugme "ćaskanje" u gornjem desnom uglu.

Napomena: Kartice u kanali mogu da vide sve članove tima. Kartice u ćaskanja mogu da vide samo osobe u taj razgovor.

Primite ažuriranja sa konektora

Linije spajanja poslati ažuriranja i informacije direktno kanala. Preuzimanje automatskog ažuriranja iz svoje omiljene usluge kao što su Trello JIRA, Twitter, RSS feedovi, GitHub i još mnogo toga.

Dodajte bogatiji sadržaj svojim porukama

Ove aplikacije pronađu sadržaj iz različitih usluga i poslali ga direktno u poruku. Stvari kao što su vreme izveštaja, dnevne vesti, slike i video zapise možete da delite sa nekim razgovarate sa. Poruke ponekad uključuju dugmad za interakciju sa aplikacijom. Na primer, dnevni izveštaj o vremenu može uključivati opciju da biste preuzeli prognoza za cele sedmice.

Primite ili napravite aplikaciju

Idite na Prodavnicu da biste dodali bot, karticu, konektor ili aplikaciju za poruke na Teams.

Ako ste zainteresovani, možete čak i kreirate sopstvenu robota, linije spajanja, ili karticu.

Idite u prodavnicu timovima

Iz vaše radne površine ili Veb aplikacije, postoji mnogo načina kako bi se omiljene aplikacije i usluge u timovima. Možete da dodate konektora kanali, ćaskanje sa robota, i da dodate sadržaj i usluge direktno na kartice na.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×