Pregled Bcc primaoca e-poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako dodate e-adresu osobe u polje Bcc Bcc kopija putem e-poruke, ime osobe i e-pošte nisu vidljivi drugim primaocima poruke (imena koja su uneta u poljima za ili Cc ). Sva imena ste dodali polje Bcc pre slanja poruke neće biti uključena ako je primalac koristi Odgovori, Odgovori svimaili Prosledi da deluju na poruke.

Polje „Bcc“ u prozoru nove poruke

Savet : Ako polje Bcc ne pojavi, pogledajte članak Prikazivanje, skrivanje, i prikazivanje polja Bcc kopija (Bcc)

Pregled svih Bcc primalaca primljene poruke

Jedina osoba koja može da vidi imena Bcc primalaca poruke je njen pošiljalac. Postoji način da biste odredili ako poruka koju ste primili je poslata sa adresom u polje "Bcc".

Pregled Bcc primalaca poslate poruke

Ako ste pošiljalac poruke, uradite sledeće:

  1. Otvorite poruku iz fascikle " Poslate stavke ". Ako koristite Outlook 2016, možete da vidite za, Cc i Bcc polja u oknu za čitanje.

  2. Za starije verzije programa Outlook ili ako ste dodali veliki broj primalaca u polje " Bcc ", kliknite dvaput na poruku da biste je otvorili. Možda ćete morati da koristite miš da biste se pomerali kroz listu Bcc primalaca ako je duga.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×