Predstavljanje horizontalne ponavljajuće tabele kontrole

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Novo u programu InfoPath 2007 je kontrola koja vam omogućava da prelomite i pomerite se podatke u tabeli. Microsoft InfoPath Blog tima: predstavljanje horizontalne ponavljajuće tabele opisuje ovaj nove kontrole koje možete da koristite da biste prikazali podatke u tabelarnom obliku strukturirane.

Koristite ovu kontrolu za podatke koji se mogu se opisati dve tačke. Na primer, kontrolu horizontalne ponavljajuće tabele možete da prikažete kompanije prodaju po sektoru za svaki kvartal.

Više informacija o radu sa horizontalne ponavljajuće tabele potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×