Predlošci dizajna

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft PowerPoint obezbeđuje predloške dizajna koji možete da primenite na prezentaciju da biste joj dali potpuno dizajnirani i profesionalni izgled.

Predlošci dizajna programa PowerPoint

Predlošci dizajna programa PowerPoint

Koristite Dizajn slajdaokno zadataka, možete da pregledate i primenite predložak dizajna u prezentaciju. Predložak se mogu primeniti na sve slajdove ili izabrane slajdove, a možete da primenite više od jednog tipa predložak dizajna u jednoj prezentaciji.

Svaki put kada primenite predložak dizajna, u master slajda za taj predložak se dodaje u prezentaciju. Ako primenite drugačiji predložak na sve slajdove, stari master slajda zamenjuje se master u novi predložak.

Svaku kreiranu prezentaciju možete da sačuvate kao novi predložak dizajna, koji će biti dostupan u oknu zadataka Dizajn slajda.

Drugi tipovi predložaka

Predlošci sadržaja     TE000127939 ima sve elemente predloška dizajna kao i predloženi prikaz strukture za prezentaciju. Primenite predložak sadržaja kada prvi put kreirate prezentaciju, kroz Čarobnjak za automatski sadržaj.

Predložak sadržaja predlaže tekst za precizirani tip prezentacije, kao što je biznis plan ili ciljevi projekta.

Slajd u predlošku sadržaja sa predlozima za stavke koje imaju znakove za nabrajanje

Možete da kreirate sopstvene predloške sadržaja i dodate ih u Čarobnjak za automatski sadržaj.

Predlošci sa Veb lokacije     Vaš tim uvek možete da koristite predložak koji je uskladišten na Veb lokaciji. Možete da pristupite takve datoteke iz programa PowerPoint.

Predlošci na lokaciji Microsoft.com     Odaberite stavku sa dodatnim PowerPoint predlošcima dostupnim na lokaciji Microsoft Office Online u oblasti predloške za Microsoft Office Template Gallery. Predlošci su raspoređena u zavisnosti od tipa prezentacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×