Prebacivanje sa dizajniranja predloška obrasca na popunjavanje obrasca

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu Microsoft Office InfoPath postoje dva zasebna režima koji su predviđeni za obavljanje dva različita zadatka – dizajniranje predložaka obrazaca i popunjavanje obrazaca zasnovanih na tim predlošcima. Kada je aktivan režim za dizajniranje, u kome možete da dizajnirate predložak obrasca, na naslovnoj traci programa InfoPath pojavljuje se prefiks (Dizajn). Ovaj prefiks nestaje kada otvorite obrazac koji želite da popunite. Da biste se prebacili sa dizajniranja predloška obrasca na popunjavanje obrasca, postupite na sledeći način:

  1. U meniju datoteka izaberite stavku Popunjavanje obrasca.

  2. U dijalogu Prvi koraci u okviru da biste otvorili obrazac, kliknite Na ovom računaru.

  3. U dijalogu Otvaranje potražite obrazac koji želite da popunite, a zatim kliknite na dugme Otvori.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×