Prebacivanje povezivanja protokola u Office za računare

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako vaša organizacija hostuje predloške na mreži za pravljenje dokumenata, oni se moraju otvarati u sistemu Office za računare, a ne u Office Mobile aplikacijama. Ako imate obe verzije, promenite povezivanje protokola tako da se koristi Office za računare.

Evo kako to možete da uradite:

  1. Na Windows uređaju, idite na postavke > sistem > Podrazumevane aplikacije . Zatim pomerite se nadole i izaberite stavku Izbor podrazumevanih aplikacija po protokolu.

  2. Na listi protokola pronađite protokol povezan sa Office aplikacijom (na primer, MS-WORD) i izaberite ime aplikacije pored njega – u ovom primeru, Word Mobile.

  3. Odaberite Office (stoni računar).

    Switch to Office (desktop) for protocols that open templates from the web

    Napomena: Ako još uvek nije povezan sa protokol aplikacije, videćete komandu Odaberi podrazumevane postavke ne vidite ime neke aplikacije. Izbor komande i odaberite stavku Office (stoni računar).

  4. Ponovite ovaj korak za protokole MS-POWERPOINT i MS-EXCEL .

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×