Prebacivanje povezivanja protokola u Office za računare

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vaša organizacija hostuje predloške na mreži za pravljenje dokumenata, oni se moraju otvarati u sistemu Office za računare, a ne u Office Mobile aplikacijama. Ako imate obe verzije, promenite povezivanje protokola tako da se koristi Office za računare.

Evo kako to možete da uradite:

  1. Na Windows uređaju, idite na postavke > sistem > Podrazumevane aplikacije . Zatim pomerite se nadole i izaberite stavku Izbor podrazumevanih aplikacija po protokolu.

  2. Na listi protokola pronađite protokol povezan sa Office aplikacijom (na primer, MS-WORD) i izaberite ime aplikacije pored njega – u ovom primeru, Word Mobile.

  3. Odaberite Office (stoni računar).

    Switch to Office (desktop) for protocols that open templates from the web

    Napomena: Ako još uvek nije povezan sa protokol aplikacije, videćete komandu Odaberi podrazumevane postavke ne vidite ime neke aplikacije. Izbor komande i odaberite stavku Office (stoni računar).

  4. Ponovite ovaj korak za protokole MS-POWERPOINT i MS-EXCEL .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×