Prebacivanje na prikaz celog ekrana ili normalan prikaz ekrana

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Privremeno možete da se prebacite na prikaz celog ekrana da biste na ekranu prikazali više podataka. Prikaz celog ekrana skriva Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent traku, polje za formulu i statusnu traku. Da biste ponovo imali pristup skrivenim elementima, morate da se vratite u normalan prikaz ekrana.

  • Da biste se prebacili na prikaz celog ekrana, na kartici Prikaz, u grupi Prikazi radne sveske kliknite na dugme Ceo ekran.

  • Da biste se vratili na normalan prikaz ekrana, kliknite desnim tasterom miša bilo gde u radnoj svesci i izaberite stavku Zatvori „Ceo ekran“.

    Tasterska prečica takođe možete da pritisnete taster ESC.

Napomena : Preko celog ekrana opcija nije dostupna u Excel 2013 i novije verzije. Međutim, uvek možete da sakrijete na traku, kartice ili komande, da biste uvećali ekran prostor u programu Excel. Više informacija potražite u članku Prikazivanje ili skrivanje trake u sistemu Office.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×