Prebacivanje između Outlook fascikli

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Leva strana Outlook prozora jeste okno fascikle. Poput fascikli u kancelarijskom ormariću, to je način na koji organizujete e-poruke, kontakte, zadatke i druge Outlook stavke.

Kada kliknete na fasciklu, videćete stavke koje sadrži. Na primer, kliknite na Prijemno poštansko sanduče da biste videli nove poruke. Poruke iz fascikle prikazuju se u lista poruka.

Ako fascikla sadrži potfascikle, kliknite na Dugme za razvijanje fascikli u okviru Okna sa fasciklama . Time se razvija lista fascikli tako da možete da vidite dodatne fascikle. Da biste skupili prikaz fascikli tako da ne vidite potfascikle, kliknite na Dugme za skupljanje fascikli u okviru Okna sa fasciklama .

Prikazivanje i skrivanje potfascikli

Sadržaj Okno fascikle promena na osnovu obavljenog posla. Na primer, kada radite sa kalendarom, Navigator datuma se pojavljuje na vrhu Okno fascikle. Kada čitate e-poruke u odeljak "Omiljene lokacije"– skupu fasciklama za poštu često želite da koristite – u Okno fascikle pored fasciklama za poštu.

U programuOutlook 2003, Outlook 2007 i Outlook 2010 kartica Okno fascikle je imala naziv Okno za navigaciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×