Prebacite se na drugu Office 365 za biznis plan

Važno   Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Kliknite da biste pronašli pomoć za Office 365 Home, Office 365 Personal ili Office 365 University Ovaj članak je o usluzi Office 365 za preduzeća

Ako su vašem poslovanju potrebne promene ili ako postoje Office 365 funkcije koje želite da iskoristite, a koje nisu dostupne u vašem trenutnom planu, možete da prebacite neke ili sve korisnike sa trenutnog plana na drugi plan.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Šta je podržano:

Šta nije podržano:

 • Prebacivanje između Office 365 Small Business, Small Business Premium ili Midsize Business planova.

 • Prebacivanje iz Office 365 za dom pretplate, kao što je Office 365 kući, Office 365 lične i Office 365 univerziteta na Office 365 za poslovni plan, ili obrnuto. Ako želite da premestite na Office 365 za poslovne pretplatu, moraćete da kupite pretplatu koju želite, kreirate svoje korisničke račune za tu pretplatu, a zatim ručno kopirajte OneDrive datoteke u novu pretplatu.

  Ako želite da se prebacujete između Office 365 za dom pretplate, vidim da prebacite u drugi Office 365 za dom plan.

 • Prebacivanje iz na Office 365 za poslovne pretplatu na Office 365 za dom pretplate, kao što je Office 365 kući, Office 365 lične i Office 365 univerziteta.

Odaberite način za prebacivanje između planova

Najlakši način za prebacivanje između planova je korišćenje čarobnjaka „Prebacivanje između planova“ koji je ugrađen u Office 365 centar administracije. Međutim, korišćenje čarobnjaka „Prebacivanje između planova“ nije podržano u svim situacijama. U tom slučaju, možda ćete moći ručno da prebacujete planove. Ovaj članak vam pomaže da odaberete pravo rešenje za vašu situaciju.

Šta je to čarobnjak „Prebacivanje između planova“?

Prebacite planove čarobnjak je ugrađen u središtu Office 365 admin sve Office 365 za poslovne i enterprise pretplate, kao i pretplate na Office 365 Small Business, male poslovne Premium i porodiиni posao. Čarobnjak za planove prekidač funkcioniše na sledeći način:

 • Vodi vas kroz proces kupovine plana na koji možete da se prebacite sa trenutnog plana.

 • Ponovo dodeljuje sve korisničke licence iz plana sa kojeg se prebacujete u plan na koji se prebacujete.

 • Otkazuje stari plan.

Šta znači ručno prebacivanje između planova?

Ručno prebacivanje između planova znači da dovršavate sledeće zasebne postupke umesto da koristite čarobnjak „Prebacivanje između planova“. Postupci su:

 • Kupite licence za pretplatu na koju prebacujete korisnike.

 • Potvrdite da je pretplata spremna za prebacivanje korisnika na nju.

 • Ponovna dodela korisničkih licenci

 • Uklonite nepotrebne licence iz pretplate sa koje se prebacujete.

 • Otkažite prvobitnu pretplatu (ako prebacujete sve korisnike).

Čarobnjak „Prebacivanje između planova“ ne podržava prebacivanje samo nekolicine korisnika

Čarobnjak „Prebacivanje između planova“ podržava prebacivanje svih korisnika iz jedne pretplate u drugu. On ne podržava prebacivanje samo nekolicine korisnika. Ako želite da prebacite samo nekolicinu korisnika u drugu pretplatu, možda ćete morati ručno da ih prebacite. U nastavku ovog članka ćemo pričati više o ovome.

Proverite da li čarobnjak „Prebacivanje između planova“ može da se koristi za prebacivanje pretplate

 1. Prijavite se u Office 365 sa poslovni ili školski nalog kao globalni administrator. Saznajte kako da se prijavite.

 2. Izaberite ikonu za pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ u gornjem levom uglu i izaberite stavku Administrator.

 3. Idite na stranicu Pretplate:

  • Odaberite stavke Naplata > Pretplate ili

  • U okviru naplata izaberite stavku Prikaz i uređivanje pretplata. (za pretplate na Office 365 za mala i srednja preduzeća koje su kupljene od partnera.)

 4. Na stranici za pretplatu, izaberite plana koji želite da biste se prebacili iz.

  Sledeća slika emisija izgled pretplatu kada prekidač planira Čarobnjak je dostupan i kada to nije dostupna.

  Dostupno

  Nije dostupno

  Dugme „Prebacivanje između planova“.

  Nema poruke o prebacivanju između planova.

  Napomene   Ako ne vidite dugme prekidač planove , tvoj plan ne mogu biti prebačeno koristeći čarobnjak za planove prekidač. U ovom slučaju, potražite prekidač Office 365 za poslovne planove ručno.

  Evo nekih primera kada dugme prebaci planove neće biti dostupni:

  • Pretplata je kupljeno na ugovor za količinsko licenciranje.

  • Imate vladu, obrazovanje ili neprofitna plan.

 5. Ako vidite poruku „Nema planova za prebacivanje“, možete da postavite miš iznad ikone informacija i prikazuje se poruka koja opisuje razlog zbog kojeg čarobnjak nije dostupan.

  Poruka o tome zašto ne možete da promenite planove.

Postoji nekoliko razloga zašto prebacite planove čarobnjak je možda nedostupan. Većina njih su zbog privremenog problema ili pitanja koje možete da otklonite. Vidi se Zašto ja ne mogu da prebacim planove? članak za više informacija.

Proverite da li možete da koristite čarobnjak „Prebacivanje između planova“ da biste se prebacili na željeni plan

Ako je dostupan čarobnjak „Prebacivanje između planova“, sledeći korak je da utvrdite da li možete da se prebacite sa trenutnog plana na onaj koji želite. Čarobnjak „Prebacivanje između planova“ ograničava planove na koje možete da se prebacite na osnovu usluga u trenutnom planu. Čarobnjak će izvršiti prebacivanja na plan koji ima iste usluge koje se odnose na podatke kao što su Exchange Online ili SharePoint Online ili njihova novija verzija. Time se osigurava da korisnici tokom prebacivanja ne izgube svoje podatke koji se odnose na te usluge.

Čarobnjak „Prebacivanje između planova“ takođe ograničava izbor planova na koje možete da se prebacite kako bi obezbedio da se ne prebacite na plan sa manjom uslugom što bi moglo da dovede do gubitka funkcionalnosti. Na primer, čarobnjak „Prebacivanje između planova“ neće izvršiti prebacivanje sa plana Office 365 Enterprise E4 (koji ima Skype za posao Online Plan 3) na Office 365 Enterprise E3 (koji ima Skype za posao Online Plan 2).

Članak Poslovni planovi na koje možete da se prebacite u usluzi Office 365 navodi pretplate između kojih možete da se prebacite pomoću čarobnjaka „Prebacivanje između planova“, kao i pretplate na koje možete ručno da se prebacite.

Kojim putem da krenem?

Sledeća tabela prikazuje preporučeni način za prebacivanje korisnika na drugačiji plan.

Želim da izvršim sledeću radnju

Koristite ovaj članak

 • Prebacivanje svih korisnika

Prebacivanje između Office 365 planova pomoću čarobnjaka „Prebacivanje između planova“

 • Prebacite sve korisnike.

  (Kada čarobnjak „Prebacivanje između planova“ nije podržan).

 • Prebacite samo neke korisnike.

 • Prebacite neke ili sve korisnike iz avansa, volumen licenciran, vlada, obrazovanje ili neprofitna pretplate.

 • Prebacite korisnike na plan koji ima manje usluga ili stariju verziju nekih usluga nego vaš trenutni plan.

Ručno prebacivanje planova usluge Office 365 za preduzeća

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena   Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Takođe pogledajte

Naplate u usluzi Office 365 za preduzeća – administratorska pomoć

Pređite na drugi plan za Office 365 za kuću

Primenjuje se na: Office 365 administrator, Office 365 Small Business administratorDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik