Pravljenje sopstvenog tipa grafikona

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada kreirate grafikon ili želite da promenite tip grafikona, možete da odaberete između standardnog i prilagođenog tipa grafikona. Ako želite da koristite prilagođeni tip grafikona, možete odabrati jedan od ugrađenih tipova grafikona ili napraviti sopstveni.

Ugrađeni Prilagođeni tipovi grafikona Microsoft Graph sadrži nekoliko ugrađenih tipova grafikona koji su zasnovani na standardnim tipovima grafikona, ali sadrže dodatno oblikovanje i opcije, kao što su legende, koordinatne linije, oznake podataka, pomoćne ose, boja, šare, popune i izbor položaja za razne stavke grafikona. Ovim tipovima grafikona možete pronaći na kartici " Prilagođeni tipovi " u dijalogu " Tip grafikona ". Izbor tipa grafikona.

Pravljenje sopstvenog tipa grafikona Takođe možete da kreirate sopstvene prilagođene tipove grafikona tako što ćete promeniti svim tipovima grafikona koje nudi Microsoft Graph. Ove prilagođene tipove grafikona čak možete da delite sa drugim korisnicima. Na primer, ako želite da se pojavljuju na svim grafikonima vašeg preduzeća, možete da kreirate grafikon sa tim nazivom isti naslov informacije, sačuvajte grafikon korisnički definisanih prilagođeni tip grafikona, a zatim je delite sa drugim osobama u preduzeću da koriste kao predložak.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×