Pravljenje sadržaja u programu Word

Pravljenje sadržaja u programu Word

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste kreirali sadržaj koji se lako može ažurirati, primenite stilove naslova na tekst koji želite da uključite u sadržaj. Nakon toga Word će ga automatski napraviti od tih naslova.

Primena stilova naslova

Izaberite tekst koji želite da uključite u sadržaju, a zatim na kartici Početak kliknite na stil naslova, kao što je Naslov 1.

Naslov 1 je markiran na kartici „Početak“.

Uradite to za sav tekst koji želite da se prikazuje u sadržaju. Na primer: ako koju pišete knjige sa poglavljima možete da primenite stil " Naslov 1 " za svaku od naslove poglavlja. Možda biste primenili stil naslova 2 na svaku od vaše odeljke poglavljima.

Dodajte sadržaj

Word koristi naslove u dokumentu da bi napravio automatski sadržaj koji se može ažurirati kada promenite tekst naslova, redosled ili nivo.

  1. Kliknite na mesto na koje želite da umetnete sadržaj – najčešće blizu početka dokumenta

  2. Izaberite stavke Reference > Sadržaj, a zatim odaberite stil Automatski sadržaj sa liste.

    Napomena : Ako koristite stil Ručni sadržaj, Word neće koristiti naslove za kreiranje sadržaja i neće moći automatski da ga ažurira. Umesto toga Word će koristiti tekst čuvara mesta da bi kreirao lažni sadržaj i vi ćete ručno morati da otkucate svaku stavku u njemu.

    Opcije sadržaja prikazane su na kartici „Reference“

Ako želite da oblikujete ili prilagodite sadržaj, možete to da uradite. Na primer, možete da promenite font, broj nivoa naslova i da li se tačkaste linije prikazuju između stavki i brojeva stranica.

Takođe pogledajte

Da li imate pitanja o tabelama sadržaja u programu Word koji smo nije odgovori ovde?

Posetite lokaciju Zajednice odgovore Word da postavite pitanje ili prikažete druge odgovore.

Pomozite nam da poboljšamo Word

Da li imate predloga o tome kako možemo da poboljšamo Word? Ako je tako, posetite Word UserVoice i obavestite nas!

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×