Pravljenje rezervne kopije podataka menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Trebalo bi da često napravite rezervne kopije baze podataka kako biste sprečili gubitak poslovnih podataka. Takođe, pre nego što instalirate Menadžer za poslovne kontakte, trebalo bi da napravite rezervnu kopiju datoteka. Poslovne podatke možete TE000129571 ako kasnije ponovo instalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Ako je vaša baza podataka oštećena, možete vratiti u prethodno stanje datoteku rezervne kopije sa malim gubitkom podataka ukoliko ste nedavno napravili rezervnu kopiju datoteke.

Napomene : 

 • Samo osoba koja je kreirala bazu podataka može da napravi rezervnu kopiju njenih datoteka.

 • Morate da radite u bazi podataka koje želite da napravite rezervnu kopiju. Ako želite da napravite rezervnu kopiju baze podataka koja nije bazu podataka kojoj radite, prvo morate prebacite ili izbor baze podataka. Više informacija potražite u članku Kreiranje ili izbor nove baze podataka Menadžera za poslovne kontakte.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite karticu Menadžer za poslovne kontakte, a zatim izaberite stavku Pravljenje rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje.

 3. Kliknite na dugme Napravi rezervnu kopiju.

 4. U dijalogu Pravljenje rezervne kopije baze podataka kliknite na dugme Potraži da biste izabrali lokaciju na kojoj ćete sačuvati bazu podataka.

  Napomene : 

  • U operativnom sistemu Windows XP rezervna kopija baze podataka podrazumevano se čuva na lokaciji: C:\Documents and Settings\<korisničko ime>\My Documents\My Business\Backups. U operativnim sistemima Windows Vista i Windows 7 rezervna kopija baze podataka čuva se na lokaciji: C:\Users\<korisničko ime>\Documents\My Business\Backups.

  • Datoteku rezervne kopije možete sačuvati na bilo kojem ispravnom uređaju za skladištenje ili prenosivom medijumu, na primer drugom računaru, USB fleš disku, CD-u, zip jedinici ili mreži preduzeća.

 5. Ako želite da koristite lozinku da biste zaštitili datoteku rezervne kopije, otkucajte lozinku u poljima Lozinka i Verifikujte lozinku.

 6. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×