Pravljenje rezervne kopije podataka Menadžera za poslovne kontakte

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007, možete da napravite rezervne kopije datoteka da biste zaštitili gubljenja poslovnih podataka. Takođe, pre nego što deinstalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007, koje bi trebalo da napravite rezervnu kopiju datoteka tako da možete da TE000129571 poslovne podatke ako kasnije ponovo instalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007.

Zato što podatke koristite mogu biti uskladišteni u drugi sistemi osim Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, trebalo bi da napravite rezervnu kopiju podataka u svakoj za obezbeđivanje celokupne informacije. Preporučujemo da planirate redovnog pravljenja rezervnih kopija istovremeno približno za ove zadatke. Zatim, ako imate da biste vratili podatke, informacije iz svakog može vratiti na istu početnu tačku.

Kada je instaliran Menadžer za poslovne kontakte za Outlook podsetnik za Pravljenje rezervne kopije baze podataka Menadžera za poslovne kontakte se automatski dodaju na listu zadataka.

Pravljenje rezervnih kopija datoteka

Napomena: Samo osoba koja je kreirala bazu podataka može da napravi rezervnu kopiju njenih datoteka.

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Upravljaj bazom podataka.

 2. U dijalogu Upravljanje bazom podataka, na kartici Rezervna kopija/vraćanje u prethodno stanje kliknite na dugme Napravi rezervnu kopiju baze podataka.

 3. U dijalogu Pravljenje rezervne kopije baze podataka, u polje Napravi rezervnu kopiju Menadžera za poslovne kontakte u otkucajte lokaciju rezervne kopije datoteke ili kliknite na dugme Potraži da biste izabrali lokaciju, kao to je CD jedinica ili prenosiva memorija.

 4. Upišite lozinku u polja Lozinka i Verifikujte lozinku da biste datoteku rezervne kopije zaštitili lozinkom.

 5. Kliknite na dugme U redu.

  Napomene: 

  • Po podrazumevanoj vrednosti u operativnom sistemu Windows XP rezervna kopija baze podataka čuva se na lokaciji: C:\Documents and Settings\<korisničko ime>\My Documents\My Business\Backups. U operativnom sistemu Windows Vista rezervna kopija baze podataka čuva se na lokaciji: C:\Users\<korisničko ime>\Documents\My Business\Backups.

  • Na bilo kojem valjanom uređaju za skladištenje ili prenosivom medijumu, kao što je drugi računar, USB disk, CD, disketa, Zip jedinica ili mreža preduzeća, možete sačuvati rezervnu kopiju datoteke.

Za informacije o tome kako se rezervne kopije Outlook podataka kao što su adresari ili .pst datoteke, pogledajte članak rezervne kopije Outlook podataka pomoću alatke za Microsoft Outlook lične fascikle pravljenja rezervne kopije.

Napomena: Ovo je jedna od dostupnih alatki za održavanje efikasnog rada baza podataka Menadžera za poslovne kontakte. Do ovog ekrana ćete doći kada u meniju Menadžer za poslovne kontakte pokazivač postavite na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberete stavku Upravljaj bazom podataka.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×