Pravljenje novog predloška stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu Microsoft Office OneNote 2007 možete da koristite predloške kako biste u beležnici primenili isti raspored i dizajn za stranice. Predlošci za stranice mogu da izgled beležaka poboljšaju doslednom upotrebom boje, slika za pozadinu i oblikovanja teksta.

Pored predloške koji obezbeđuje OneNote, možete da oblikujete stranicu onako kako želite, a zatim je sačuvajte kao novi predložak.

 1. U meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku Stranica.

  Napomena : Takođe, možete da kreirate novu stranicu tako što ćete kliknuti na dugme Nova stranica iznad jezičaka stranice.

 2. U meniju Datoteka izaberite stavku Podešavanje stranice, a zatim u oknu zadataka Podešavanje stranice postavite željene opcije.

 3. Dodajte bilo koji sadržaj stranici za koju želite da bude prikazana kad god se na osnovu prilagođenog predloška kreiraju nove stranice.

  Na primer, ako kreirate predložak za beleške sa sastanaka, možete da dodate odeljak sa dnevnim redom i zaglavljima za datum i vreme sastanka.

 4. Na dnu okna zadataka Podešavanje stranice izaberite stavku Sačuvaj ovu stranicu kao predložak.

 5. U dijalogu Sačuvaj kao predložak upišite ime u polje Ime predloška.

 6. Da biste ovaj predložak primenili na svaku novu stranicu koju dodajete trenutnom odeljku u beležnici, potvrdite izbor Postavi kao podrazumevani predložak za nove stranice u ovom odeljku.

 7. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Predlošci koje kreirate automatski će biti dodati u listu Moji predlošci koja se nalazi u oknu zadataka Predlošci.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×