Pravljenje nove beležnice

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada instalirate i prvi put pokrenete OneNote, biće kreirana beležnica. Nove beležnice možete kreirati u bilo kom trenutku – i možete ih imati koliko god želite.

 1. Izaberite stavke Datoteka > Novo da biste prikazali opcije Nova beležnica.

  Proces „Nova beležnica“ u programu OneNote

 2. Odaberite na kom mestu želite da kreirate novu beležnicu (na primer, OneDrive ili Računar).

  Napomene : 

  • Da biste kreirali beležnicu u sistemu SharePoint, pogledajte članak Kreiranje i deljenje beležnice na SharePoint lokaciji.

  • Najbolje je da biste kreirali beležnicu na OneDrive ili na drugoj deljenoj lokaciji. Kada beležnicu u oblaku, i dalje privatno je (osim ukoliko odaberete da je delite sa drugima). Najveći pogodnosti skladištenje beležnicu u oblaku znači da ćete moći da biste došli do njega sa računara, pametnog telefona ili bilo kog uređaja povezanih Veb – i uvek će biti ažuriran. Ako koju ste već kreirali beležnicu na računaru, možete da premestite ga u usluzi OneDrive.

 3. Pratite uputstva za lokaciju koju ste odabrali.

 4. Kad nova beležnica bude kreirana, pojaviće se na listi „Beležnice“.

Svaka nova beležnica sadrži odeljak koji sadrži jednu praznu stranicu. Možete da kreirate dodatne odeljke i dodati nove stranice u beležnici bilo kom trenutku.

Napomena :  Beležnice koje su trenutno otvorene pojavljuju se na listi „Beležnice“, koju možete prikazati tako što ćete kliknuti na strelicu pored imena aktuelne beležnice.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×