Pravljenje i dodavanje potpisa u poruke

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Outlook, možete da kreirate personalizovani potpis za e-poruke koje sadrže tekst, slike, vašu elektronsku vizitkartu, logotip ili čak i sliku ručno napisanog potpisa. Možete ga podesiti tako da potpisa možete automatski da se dodaju u sve odlazne poruke, ili možete da odaberete koje će poruke sadržati potpis.

Ako želite da vidite kako se radi, Idite direktno na video zapisu ispod.

Kreirajte potpis i odaberite kada Outlook dodaje potpis u poruke

Važno : Ako imate Microsoft nalog Office 365 i koristite Outlook i Outlook na vebu ili Outlook na vebu za preduzeća, morate da kreirate potpis u svakoj. Da biste kreirali i korišćenje potpisa za e-poštu u Outlook Web App, pogledajte članak Kreiranje i dodavanje potpisa e-pošte u programu Outlook Web App.

 1. Napravite novu e-poruku.

 2. Na kartici Poruka, u grupi Uključi odaberite stavke Potpis > Potpisi.

  Komanda „Potpis“

 3. U okviru Izaberite potpis za uređivanje odaberite stavku Novo i u dijalogu Novi potpis otkucajte ime potpisa.

 4. U okviru Izaberi podrazumevani potpis, podesite sledeće opcije za potpis:

  • Sa liste nalog e-pošte , odaberite stavku nalog e-pošte da dodelite potpis. Možete da imate različite potpise za svaki nalog e-pošte.

  • Sa liste nove poruke izaberite potpis koji želite da se automatski dodaju sve nove e-poruke. Ako ne želite da se automatski prijavite nove e-poruke, prihvatite podrazumevane opciju (nijedno).

  • Sa liste Odgovori/prosleđivanja odaberite potpis koji želite da automatski dodajete (automatsko potpisivanje) prilikom odgovaranja na poruke ili njihovog prosleđivanja. U suprotnom, prihvatite podrazumevanu opciju (nijedan).

 5. U okviru Uređivanje potpisa otkucajte potpis, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Unesite novi potpis koji ćete koristiti u e-porukama

  Napomene : Možete da kreirate blok potpisa kao što je onaj na snimku ekrana. Dodajte više informacija, na primer radno mesto i broj telefona ispod imena (potpisa).

  Možete da promenite izgled teksta bilo koje dodajete pomoću mini-oblikovanja trake sa alatkama iznad okvira za tekst. Možete da dodate i ikonama društvenih medija i veze. Više informacija potražite u članku Umetanje hiperveze na Facebook i Twitter u potpis za e-poštu.

  Pošto ste kreirali potpis, Outlook ne ga dodate u poruku ste otvorili u koraku 1, čak i ako odaberete da biste primenili potpisa u sve nove poruke. Moraćete da biste dodali potpis ručno ovu jednu poruku.

Ručno umetanje potpisa

Ako ne odaberete da biste umetnuli potpis za sve nove poruke ili odgovore i prosleđene poruke, možete da i dalje ručno umetanje potpisa.

 1. U e-poruka, u grupi Uključi na traci, izaberite potpis.

 2. Odaberite stavku potpis izletanje meniju koji se pojavi.

  Napomena : Ako imate više od jednog potpisa, možete da se prebacujete između njih tako što ćete odabrati odgovarajući potpis iz menija izletanje u koraku 2.

Pogledajte kako se radi

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×