Praćenje oznaka radi pronalaženja informacija o važnim temama

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste dobili informacije u feedu za vesti o temi koja vas zanima, pratite oznaku za tu temu. U ovom kontekstu, oznake su ključne reči koje prethodi hash (#). Na primer, ako biste želeli da biste dobili najnovije informacije o vaš tim analize, možda ćete da pratite oznaku #analytics u feedu za vesti. Kada počnete da pratite oznaku, dobićete obaveštenja feeda za vesti svaki put kada se ta oznaka se pojavljuje u nekom razgovoru na tom razmene sadržaja diskusionih grupa. Kada ste više zainteresovani za novosti o oznaku, lako možete prestati da iza njega.

Napomena : Mogućnosti opisane u ovom članku zavise od toga da li je vaša organizacija podesila ili prilagodila lične lokacije i feedove za vesti, kao i od toga da li ona podržava ovu društvenu funkciju.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Praćenje oznake iz feeda za vesti

Pronalaženje informacija o oznaci

Zaustavljanje praćenja oznake

Praćenje oznake iz feeda za vesti

Feed za vesti predstavlja dobro mesto za traženje informacija o temama na kojima radite. Kada vidite oznaku koja vas zainteresuje u poruci feeda za vesti, možete je pratiti da biste videli još poruka o toj temi u feedu za vesti i da biste delili interesovanje sa drugima.

Dobijaćete obaveštenja feeda za vesti kada osobe koje pratite počnu da prate oznaku i, ako to vaše postavke privatnosti feeda za vesti dozvoljavaju, osobe koje vas prate će dobiti obaveštenje u svojim feedovima za vesti kada počnete da pratite oznaku. Ovo pomaže vama i vašem timu da se povežete sa pravim ljudima radi razmene informacija.

Praćenje oznake iz feeda za vesti:

 • Obaveštava vas o razgovorima povezanim sa vašim interesovanjem.

 • Pomaže vam da sarađujete putem deljenja interesovanja sa drugim osobama u vašoj organizaciji koje prate istu oznaku.

Da biste pratili oznaku sa stranice feeda za vesti:

 1. U zaglavlju na vrhu SharePoint ili Office 365 stranice izaberite opciju Feed za vesti.
  Opcija „Feed za vesti“

 2. Kliknite na dugme Prati #tag ispod objavljene poruke, ili ako ne vidite tu opciju, kliknite na ellipsdas (), i zatimIzaberiteoznaku sa padajuće liste.

 3. Da biste objavili nove oznake koje vi ili drugi korisnici mogu da prate, otkucajte #tag (kao što je #sharepoint) u prozoru poruke kliknite na dugme Poštanskii zatim kliknite na dugme Prati #tag ispod objavljene poruke.

Da biste videli listu oznaka koje pratite:

 1. Izaberite stavku Feed za vesti u zaglavlju na vrhu SharePoint ili Office 365 stranice.

 2. U okviru Pratim izaberite broj za stavku oznake. Videćete stranicu sa postavkama feeda za vesti sa listom oznaka koje pratite na vrhu.

Savet : Ako ne pratite nekoga ko često objavljuje poruke o jednoj od vaših oznaka, možete pratiti tu osobu kako biste videli sve poruke koje je ta osoba objavila koje bi vas takođe mogle interesovati.

Da biste saznali više o oznaci:

 1. U zaglavlju na vrhu SharePoint ili Office 365 stranice izaberite stavku Feed za vesti.

 2. Kliknite na oznaku koja vas interesuje objavljene poruke ili objave. Pojavljuje se stranica sa o #tag sa listom razgovore, dokumente i druge stavke koje su povezane sa tom oznakom. Možda ćete videti listu srodnih oznaka koje možete da uredite tako što ćete kliknuti na dugme Dodaj.

 3. Da biste pratili oznaku, kliknite na dugme Prati ovu #tag na vrhu stranice.

Vrh stranice

Pronalaženje informacija o oznaci

Da biste videli informacije o #oznaci koju pronađete u razgovoru feeda za vesti:

 • Kliknite na #oznaku da biste prikazali profil oznake koji navodi razgovore koji upućuju na tu oznaku i listu srodnih oznaka. Listu srodnih oznaka možete kreirati tako što ćete kliknuti na dugme Dodaj srodnu oznaku u okviru Srodne oznake.

Zaustavljanje praćenja oznake

Da biste prestali da pratite oznaku na stranici sa postavkama feeda za vesti:

 • Feed za vesti na stranici sa postavkama, Pronađite oznaku u polje praćene #Tagstekstpolje, a zatim izbrišite ga.

Da biste zaustavili praćenje oznake iz feeda za vesti:

 1. Kliknite na oznaku koju želite da prestanite da pratite u poruci feeda za vesti. Pojavljuje se stranica sa listom relevantnih razgovora i listom svih srodnih oznaka.

 2. Kliknite na dugme Zaustavi praćenje ove #oznake na vrhu stranice.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×