Poznati problemi sa deljenim kalendarima u programu Outlook

Poznati problemi sa deljenim kalendarima u programu Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Prijavite se u Outlook.com koristeći bilo koji lični Microsoft nalog, uključujući u programu Outlook, Hotmail, Live, ili MSN nalog.

Poslednji put ažurirano: 20. jul 2017.

STATUS: POPRAVLJENO

Ovaj problem je rešen u najnovijim ispravkama.

Da biste se uverili da se kalendari i e-pošta ispravno sinhronizuju, ponovo povežite Outlook.com nalog sa programom Outlook za Windows. Detaljna uputstva potražite u članku Ponovno povezivanje programa Outlook 2016 ili Outlook 2013 sa uslugom Outlook.com da ne bi dolazilo do prekida u pristupu e-pošti.

Poslednji put ažurirano: 2. maj 2017.

Trenutno ne možete da koristite Outlook u operativnom sistemu Windows da biste uredili kalendare koji se dele sa vašim Outlook.com nalogom, čak i ako ste ponovo povezali Outlook.com nalog sa Outlook. Radimo na omogućavanju uređivanja deljenih kalendara u Outlook 2016 za Windows.

Da biste uredili deljeni kalendar, idite na mrežu u svoj Outlook.com kalendar otvorite kalendar za Windows 10 ili koristite mobilni uređaj. Pročitajte članak Dodavanje Outlook.com naloga drugoj aplikaciji za poštu.

Poslednji put ažurirano: 2. maj 2017.

PROBLEM

Kada pokušate da prihvatite deljeni Outlook.com kalendar pomoću Office 365 for business naloga u Outlook 2016, možete dobiti grešku „Došlo je do greške“ ili prijavljivanje neće uspeti.

STATUS: PRIVREMENO REŠENJE

Da biste pristupili kalendaru koji se deli sa nalogom usluge Office 365 za preduzeća, moraćete da prihvati poziv sa sajta Outlook na vebu. Ako ste već ste kliknuli na dugme „Prihvati“ u Outlook 2016, nećete moći da ponovo prihvatite poziv u Outlook na vebu. Osoba koja je poslala poziv moraće da ukloni vaše dozvole, a zatim da pošalje novi poziv.

Outlook.com kôd greške 500 „Nešto nije u redu“

Ako vam je dodeljen dozvole za uređivanje kalendara, nećete moći da uredite ili dodavanje stavki odmah nakon prihvatanja. Će moći da uredite kalendar za 4 sata kad prihvati poziv. Radimo na ovo rešavanje tako da možete da uredite deljeni kalendar odmah nakon što prihvate poziv.

Ako zakupac ne koristi Office 365 EOP filtriranje (MX zapisa upućuje na koje nijeOffice 365 tačke), trenutne sinhronizacije neće doći do. Umesto toga, kalendaru sinhronizujete samo dolazi nekoliko puta dnevno. Trenutno istražujemo kako da omogućite trenutne sinhronizacije u ovim situacijama.

Kada prihvate deljeni kalendar, možda ćete videti HTTP 500 grešku. Izaberite stavku Prihvati ponovo i Outlook uspešno trebalo bi da prihvatite poziv. Bićete preusmereni na deljeni kalendar. U tim radi na ispravci za to. Ako vidite grešku više puta, obratite se podršci.

Trenutno ne možete da vidite kategorije u deljenim kalendarima u Outlook na vebu. Ovo je poznat problem koji radimo da biste rešili.

Pošta za Windows 10 ne sprečava uređuje u kalendar u koji imate samo pristup za čitanje. Međutim, sve izmene koje načinite će biti samo lokalne uređivanja – druge osobe koja deli kalendar nećete videti izmena.

Kalendar je povezan sa Outlook.com nalogom, a ne sa povezanim nalogom. Pozivi za kalendar se šalju iz naloga koji je povezan sa kalendarom.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći za Outlook.com:

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Dobijanje pomoći za Outlook na vebu za preduzeća:

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Ako koristite uslugu Office 365 kojom upravlja 21Vianet u Kini, pogledajte članak Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Deljenje kalendara u usluzi Outlook.com

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×