Poznati problemi otvoriti IRM zaštitom e-porukama poslatim sa korisnicima u drugim organizacijama Office 365

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U nekim slučajevima, Outlook možda neće moći da otvorite poruke poslate korisniku u različitim Office 365 organizaciji ako poruku zaštitio putem usluge Information Rights Management.

Simptomi

Kada pokušate da otvorite zaštićeni poruke poslate sa korisnika u različitim Office 365 organizacija – čak i ako ste prijavljeni u Office pomoću naloga koji ima dozvolu da biste otvorili poruku – niste u mogućnosti da biste je otvorili i možda ćete videti neku od sledećih obaveštenja :

 1. Poruka koja kaže: niste prijavljeni Office pomoću naloga koji ima dozvolu da otvorite ovu poruku. Ne mogu da se prijavite na novi nalog u Office koji ima dozvole ili zahteva dozvolu od vlasnika sadržaja.

  • Izbor Dodaj nalog i ponovo prijavi ne reši problem.

 2. Prijavite se u prozoru koji vas pita da Otkucajte e-pošte za nalog koji želite da koristite da biste otvorili ovu poruku.

  • Prijava u ne reši problem.

 3. U prozor Nalozi koji pokazuje na nalozi trenutno prijavljeni u Office.

  • Izbor odgovarajuće naloga ne reši problem.

  • Izbor Dodaj nalog i ponovo prijavi ne reši problem.

Rezolucija

Verzija programa Outlook 365

Nekoliko pitanja koja se odnose na dešifrovanje i otvaranje IRM zaštitom porukama poslatim sa korisnicima u drugim organizacijama Office 365 su ispravljeni u sledeće Outlook pretplatu:

 • Outlook 365: verziju 1808 +

Ako vaša verzija programa Outlook je starija od verzije naveden iznad, ponovo ažuriranje na najnoviju verziju i pokušajte ponovo. Da biste pronašli vaš broj verzije, pogledajte članak Osnovni podaci o Office: koju verziju sistema Office koristim?

Savet: Office 365 ima više izdanja kanale za koje je isporuči ispravke na drugi raspored. Ovaj stranice detalje koje verzije trenutno su dostupni u koji kanala.

Trajna verzija programa Outlook

Ako možete da vidite e-pošte u programu Outlook na vebu, još uvek niste bili povezana samostalne verzije programa Outlook sa popravke objavljuju u programu Outlook za Office 365. Popravke su trenutno u razvoju za sledeće verzije.

 • Outlook 2016

 • Outlook 2019

Ova stranica će se ažurirati informacijama o ispravkama za samostalne trajna verzije programa Outlook kada ispravke se objavljuju.

Napomene: 

 • Ovaj problem neće biti ispravljeno u verzijama programa Outlook koji nisu uključeni u glavnoj podršci, kao što su Outlook 2010 i Outlook 2013.

 • Da biste prikazali ove poruke sa IRM zaštitom možete da koristite Outlook na vebu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×