Pozivanje učesnika u timski događaj

Pozivanje učesnika u timski događaj

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao organizator događaja, jedna od vaših odgovornosti poziva učesnike. Kada planirate događaj uživo u timovima, on šalje samo poziv za kalendar članovima tima događaja.

 1. U timovima, na levoj strani aplikacije izaberite stavke Calendar Dugme Sastanci |.

 2. Izaberite događaj uživo.

 3. Za događaje koji će se proizvoditi u timovima, izaberite stavku Nabavi vezu da biste kopirali vezu programa Live Event kako biste mogli da pozivate učesnike kako vam odgovara – da ga delite na kanalu tima, pošaljete e-poruku, delite ga na Veb lokaciji ili je dodate u grupu za saradnju.

  Napomena: Ne pokušavate da pozivate učesnike putem drugog sastanka timova! Ona će imati svoju povezanost sa sastankom povezanu sa njom, koja ih neće pustiti u uživo događaj i možda će izazvati zbunjenost.

  Savet: Preporučujemo da koristite skraćivaи URL adrese. Na taj način, ako nešto poрe po zlu, možete da promenite adresu događaja uživo bez potrebe da menjate i ponovo pošaljete URL adresu koju ste poslali učesnicima.

  Učesnici će moći da gledaju događaj u grupama – na radnoj površini (Windows ili Mac), Vebu ili mobilnom uređaju. Ako nemaju timove, takođe mogu da koriste pregledač (hroma, Firefox ili Edge).

  Povezivanje sa vezom

Želite da saznate više?

Pregled događaja uživo

Lista za proveru organizatora događaja uživo

Planirajte događaj uživo

Prisustvujte događaju uživo

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×