Pozivanje planovi poznati problemi

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pozivanje planova u usluzi Office 365 su novu funkciju koja se nalazi u Skype za posao online. Postoje trenutni problemi koji se prate, istrage i će biti potencijalno rešen kada je ova opcija se ažurira u buduće verzije u Office 365 i Skype za posao online i navedena su ispod.

Pozivanje planovi poznati problemi

Poznati problemi

Komentari

Prelaz sa tehnički pregled licence za proizvodnju licenci za pozivanje planovi ne automatski ažurirati tom licencom.

Kupite svoje nove licence prvi put tako da su spremni za dodeljivanje korisnika. Uklanjanje promocije (Tehnički pregled) licence korisniku i odmah dodelite nove licence Domaće pozivanje planiranje i/ili Međunarodni pozivanje Plan korisniku.

Ako uklanjanje i dodavanje licenci za više korisnika, to je izuzetno važno da uklonite licence iz svih korisnika pomoću programa Windows PowerShell i odmah dodeljivanje licence za sve korisnike i pomoću programa Windows PowerShell. Ovo će obezbediti postoji bez prekida usluge kada obrađujete velike količine dodeljene licence korisniku. Uzorak PowerShell skripti, potražite Dodelite Skype za posao licence.

Napomene : 

  • Ako koristite lokalni PSTN povezivanja za hibridnu korisnike, možete samo treba da dodelite licencu Telefonski sistem . Ne treba da dodelite glas paket usluga.

  • Međutim, ako omogućavate pozivanje planova u usluzi Office 365 za korisnike koji su u usluzi Office 365, morate da i dalje dodelite Domaće pozivanje planiranje i/ili Međunarodni pozivanje Plan licencu za te korisnike. Pogledajte članak Dodeljivanje Skype za posao licence.

Srodne teme

Odredbe i uslovi pozivanja u hitnim slučajevima
Uslovi korišćenja Skype za posao Online PSTN usluga

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×