Pozivanje govorne pošte i promena pozdravnih poruka

Napomena: Enterprise Voice funkcije za prosleđivanje poziva zahtevaju omogućene Enterprise mogućnosti u vašoj organizaciji. Više informacija potražite u odeljku Pregled prosleđivanja poziva i govorne pošte.

Ako je Office Communicator 2007 R2 konfigurisan za Enterprise Voice (naziva se i „Objedinjene komunikacije“), moći ćete da pozovete govornu poštu da biste proverili da li postoje poruke ili promenili pozdravnu poruku govorne pošte. Poruke govorne pošte pojavljuju se i u Office Outlook prijemnom poštanskom sandučetu. Uputstva za podešavanje govorne pošte obično šalje administrator sistema u e-poruci.

Pozivanje govorne pošte

  1. Kliknite na dugme Prosleđivanje poziva i izaberite stavku Pozovi govornu poštu da biste pozvali server govorne pošte.

  2. Pomoću tastature telefona u prozoru Razgovor ili tastature unesite PIN kôd.

Promena pozdravnih poruka

  1. Kliknite na dugme Prosleđivanje poziva i izaberite stavku Promeni pozdravne poruke da biste pozvali server govorne pošte.

  2. Pomoću tastature telefona u prozoru Razgovor unesite PIN kôd.

  3. Pratite odzive da biste promenili ličnu pozdravnu poruku.

  4. Da biste promenili pozdravnu poruku „Odsutan iz kancelarije“, pratite odzive da biste prihvatili ličnu pozdravnu poruku i pređite na glavni meni. Tamo možete promeniti pozdravnu poruku „Odsutan iz kancelarije“.

Informacije o pristupu govornoj pošti, kao što je broj za pozivanje ili PIN kôd, administrator sistema obično šalje u e-poruci.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×