Pozivanje drugih računara u Groove radni prostor

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako nalog koristite na više računara, u svakom trenutku podatke možete poslati iz bilo kod Groove radnog prostora na druge računare.

Napomena : Ova funkcija nije podržana za SharePoint radne prostore.

Na traci za pokretanje kliknite desnim tasterom miša na radni prostor koji želite da pozovete na drugi računar i izaberite stavku Pozovi moje druge računare...

Ako trenutno nemate nalog na drugom računaru, otvara se prozor Korišćenje naloga na drugom računaru sa uputstvima za podešavanje naloga za upotrebu na drugom računaru.

Ako imate nalog na drugom računaru, podaci sa radnog prostora se odmah automatski preuzimaju na drugi računar ako je drugi računar trenutno na mreži ili pri sledećem prijavljivanju na drugi računar.

Napomena : Pozivanje radni prostor na drugi računar automatski proverava opcije za Preuzimanje automatski na sve računare u svojstava radnog prostora.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×