PowerPoint za Android telefone: Animirani saveti

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

PowerPoint za Android telefone se može besplatno preuzeti sa lokacije Google Play. Kada ga instalirate, pratite ovaj animirani vodič da biste dobili neke brze savete.

Pokretanje projekcije slajdova

Dodir prstom na iz trenutnog dugme, prevlačenje prst sleva nadesno da biste otišli unazad i da biste idi napred

Dodirnite dugme Od aktuelnog, a zatim brzo prevucite nalevo da biste išli unapred ili nadesno da biste išli unazad. (To je kao da listate stranice knjige.) Savet: Da biste pokrenuli projekciju od početka, dodirnite stavku Prikaži traku Dugme „Prikaži traku“ > Početak > Projekcija slajdova > Od početka.

Mastilo za crtanje u projekciji slajdova

Dodir prstom na dugme "Opcije zapisa perom" i bira boju; Prst dodiruje dugme mastilo, iscrtava mastila na slajdu

Pisanje perom je lako. Brzo prevucite nadole po sredini ekrana i pojaviće se traka sa alatkama Projekcija slajdova. Podesite opcije za zapis perom, a zatim crtajte.

Završavanje projekcije slajdova

Dodir prstom na koristi nadole da biste videli traka sa alatkama i dugme "Završi"

Da biste završili projekciju slajdova, brzo prevucite nadole po sredini ekrana, a zatim dodirnite dugme Kraj projekcije slajdova.

Rad sa oblicima

Dodir prstom na Prikaži traku "," Početak "," Umetanje "," citat balon; Dodir prstom na Sakrij traku. Prst premešta, menja, rotira i tipove teksta na obliku.

Kada umetnete oblik, dodirnite deo ekrana van njega da biste opozvali izbor, a zatim uvećajte. Tada ćete moći da mu menjate veličinu, rotirate ga i modifikujete po želji.

Ima toga još

Imamo još tri animirana vodiča za Android telefon:

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×