PowerPoint ne može da otvori ovu datoteku

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

PowerPoint došlo je do greške i ne možete da otvorite ovu datoteku. Pokušajte da otvorite drugu kopiju datoteke. Na primer, ako datoteka je poslata e-poruka, imati osobu koja vam je poslala poruku Pošalji ponovo, a zatim pokušajte ponovo da otvorite datoteku. Ako ste otvorili datoteku sa diska, pokušajte da otvorite drugu kopiju datoteke na novi disk.

Problem može biti problem sa format datoteke ili da je problem sa oštećenje datoteka koja zahteva popravi.

PowerPoint ne može da otvori tip datoteke koji predstavlja...

Nije moguće otvoriti prezentaciju koja je sačuvana kao datoteka PowerPoint 95 su PowerPoint 2007 i novije verzije. Da biste rešili ovaj problem, potrebno je da biste promenili format osnovne PowerPoint 95 datoteke:

  1. Otvorite datoteku u programu PowerPoint 2003, 2002, 2000 ili 97.

  2. Odaberite stavke datoteka > Sačuvaj kao.

    (Ne jednostavno odaberite stavku Sačuvaj. Koristite Sačuvaj kao, zato što datoteka mora biti sačuvana u drugačijem formatu.)

  3. U okviru Sačuvaj kao tip odaberite prezentacija (* .ppt). Izaberite stavku Sačuvaj.

Sada kada datoteku u .ppt format, možete da je otvorite u PowerPoint 2007 ili novija verzija.

„PowerPoint nije moguće otvoriti datoteku” ili „Ne konvertor teksta”

Ako dobijete poruku koja kaže, „PowerPoint nije moguće otvoriti u datoteku” ili „Konvertora bez teksta”, verovatno imate problema sa oštećivanje datoteka. Pogledajte članak Otvorite dokument nakon što je oštećenje datoteka za popravljanje korake.

Ponovo pošaljite nam povratne informacije

Ako ovi koraci ne reše problem za vas, ostavite komentar na kraju ovog članka tako što ćete odgovori na pitanja bilo korisno ove informacije . Uključujući detalje o situaciji (kao što su odakle problematična datoteka – na računaru na mreži u ime druge osobe – i oznaku tipa datoteke) će pomozite nam da poboljšamo ovog članka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Konvertovanje prezentacije iz prethodne verzije programa PowerPoint u PowerPoint 2013 ili noviju verziju

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×