Power Pivot greška: „Radna sveska sadrži nepodržani Power Pivot model“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Šta se dešava ako koristite Excel 2013 ili noviju verziju, kao i Nadogradnja na modela podataka u skladu sa tim, ali je SharePoint 2010? Sada klijentske aplikacije i modele podataka radne sveske su ispred servera aplikacija. Serverski softver u sistemu SharePoint Server 2010 neće prepoznati modela podataka na isti način. SharePoint Server 2010 koristi Analysis Services klijenta biblioteke i Power Pivot Veb usluge da biste preusmerili zahteve za učitavanje i upita za podatke modula Analysis Services. Te biblioteke klijenta i Veb usluge neće stupiti na reprodukcije ako Model podataka Excel 2013 ili noviju verziju. Radna sveska će se otvoriti u pregledaču, ali ako kliknete na modul za sečenje ili filter koji šalje upit u model podataka, dobićete grešku o radnu svesku koja sadrži modelom Nepodržani Power Pivot .

Zaobilaženje problema

Ako ne planirate da odmah izvršite nadogradnju na SharePoint 2013, možda bi trebalo da pronađete prethodnu verziju radne sveske i koristite Excel 2010 i Power Pivot kako biste održavali model podataka.

U suprotnom, možete koristiti Office 365 za skladištenje radne sveske. Office 365 podržava učitavanje i izvršavanje upita modela podataka bez programskog dodatka Power Pivot za SharePoint. Microsoft centri podataka pružaju pozadinsku podršku za hostovanje modela podataka koji su ugrađeni u Excel 2013 radne sveske.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×