Power Pivot greška: „Ova radna sveska sadrži Power Pivot model podataka kreiran pomoću prethodne verzije programski dodatak Power Pivot”.

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ova poruka o grešci se javlja kada otvorite stariji Model podataka (kreiran u programu Excel 2010 pomoću 2008 R2 ili 2012 verzije programskog dodatka za Power Pivot ) u programu Excel 2013 ili noviju verziju.

Poruka zahteva od vas da izvršite nadogradnju na noviji format modela.

Više informacija o ovoj grešci

Postoji samo jedna stvar koje se ne vide o ovu poruku, a koje je taj Nadogradnja je u jednom smeru. Model podataka u programu Excel 2013 ili novijoj verziji traži unutrašnjeg prostora za skladištenje Excel pruža. Kada izvršite nadogradnju modela podataka, više ne prepoznaje prethodne mehanizam dao Power Pivot za Excel programski dodatak.

Sve vaše kolege koje dele ovu radnu svesku moraju imati Excel 2013 ili novijoj verziji za rad sa njima napredovale.

Pre nadogradnje, napravite rezervnu kopiju .xlsx datoteke u slučaju da vam zatreba kasnije i pročitajte u celosti da biste izbegli moguće način sledeću vezu: http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/ Upgrade-PowerPivot-data-Models-to-Excel-2013-HA103356104.aspx

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×