Power Map za Excel

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako imate pretplatu na Microsoft Office 365 ProPlus, imate pristup programskom dodatku Power Map za Excel u sklopu alatki za samouslužno poslovno obaveštavanje. Kad god se objave nova poboljšanja Power Map funkcija i performansi, dobićete ih u sklopu svog plana pretplate.

Više informacija o planovima pretplate na Microsoft Office 365 potražite u članku Istraživanje usluge Office 365 ProPlus i Poređenje sve za Office 365 poslovne planove.

Ako imate Office 2013 Professional Plus ili samostalnu verziju Excel 2013, možete da koristite Power Map Preview za Excel 2013, što je nepodržani programski dodatak. Nova verzija pregleda koja zamenjuje starijoj verziji dostupna je na stranicu Centra za preuzimanje. Verzije Power Map Preview je istekla i neće raditi sa bilo koja verzija programa Excel. Ako ste instalirali stariju verziju, deinstalirajte ga sa kontrolne table, a zatim preuzmite i instalirajte trenutnu verziju Power Map pregleda. Ova verzija ima istu funkcionalnost kao verzija programa Power Map koja je izdata sa Microsoft Office 365 SP1.

Iako će poboljšanja funkcija i performansi za Power Map nastaviti da se objavljuju za Microsoft Office 365 planove pretplate, ne postoje budući planovi za ažuriranje programskog dodatka Power Map Preview koji je moguće preuzeti.

Potvrdite izbor u Power BI Blog da biste zadržali ažurne na sve nove poboljšanja i vesti o Power Map i druge BI alatke. Da biste saznali više o korišćenju Power Map, pogledajte članak Prvi koraci uz Power Map.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×