Power Map za Excel

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate pretplatu na Microsoft Office 365 ProPlus, imate pristup programskom dodatku Power Map za Excel u sklopu alatki za samouslužno poslovno obaveštavanje. Kad god se objave nova poboljšanja Power Map funkcija i performansi, dobićete ih u sklopu svog plana pretplate.

Da biste saznali više o planovima za office Office 365 Proplus i uporedite sve Office 365 za poslovne planove.

Ako imate Office 2013 Professional Plus ili samostalnu verziju programa Excel 2013, možete da koristite Power Map Preview za Excel 2013, koji je nepodržani programski dodatak. Nova Preview verzija koja zamenjuje raniji pregled dostupan je na stranici centra za preuzimanje. Starija verzija programskog dodatka Power Map Preview je istekla i neće raditi ni sa jednom verzijom programa Excel. Ako ste instalirali stariju verziju, deinstalirajte je sa kontrolne table, zatim preuzmite i instalirajte trenutnu verziju programskog dodatka Power Map Preview. Ta verzija ima istu funkcionalnost kao verzija programskog dodatka Power Map koja je objavljena uz Microsoft Office 365 SP1.

Iako će poboljšanja funkcija i performansi za Power Map nastaviti da se objavljuju za Microsoft Office 365 planove pretplate, ne postoje budući planovi za ažuriranje programskog dodatka Power Map Preview koji je moguće preuzeti.

Potvrdite izbor Power bi bloga da biste bili u toku sa novim poboljšanjima i za vesti o programu i ostalim alatkama. Da biste saznali više o korišćenju programskog dodatka Power Map, pročitajte članak Prvi koraci uz Power Map.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×