Povezivanje zakazane obaveze, e-poruke ili zadatka iz programa Outlook sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Korišćenjem Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da povežete Outlook zakazane obaveze, e-poruke ili zadatke u odeljku Istorija komunikacije kontakt, poslovni kontakt, poslovna prilikaili poslovni projekat zapisa u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Veza za Business Contact Manager za Outlook zapis iz Outlook zakazane obaveze, e-poruke ili zadatka

Veza ka na nove zakazane obaveze, e-poruke ili zadatka u Outlook iz Business Contact Manager za Outlook zapis

Povezivanje sa zapisom programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook iz zakazane obaveze, e-poruke ili zadatka u programu Outlook

Veze sa zapisom programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete da kreirate iz obrazac za zakazane obaveze, e-poruke ili zadatke u programu Outlook.

 • U programu Outlook kreirajte novu zakazanu obavezu, e-poruku ili zadatak, odnosno otvorite postojeću stavku.

  Napomena : Više informacija o kreiranju stavke programa Outlook potražite u članku Planiranje zakazane obaveze, Kreiranje e-porukeili Kreiranje i praćenje dodeljenih zadataka.

 • Na glavnoj traci, u grupi Menadžer za poslovne kontakte kliknite na dugme Poveži sa zapisom.

 • U dijalogu Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte, sa liste Fascikla izaberite stavku Nalozi, Poslovni kontakti, Mogućnosti za poslovanje ili Poslovni projekti, a zatim izaberite jedan ili više zapisa s kojima želite da povežete otvorenu stavku programa Outlook.

 • Kliknite na dugme Poveži sa.

  Veza ka zakazane obaveze, e-poruku ili zadatak se pojavljuje u odeljku Istorija komunikacije zapisa. Da biste prikazali sve veze do stavke istorije komunikacije u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, u meniju Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Istorija komunikacije.

Napomena : Da biste zakazanu obavezu ili zadatak povezali sa trake sa zaduženjima, kliknite na stavku da biste je otvorili, a zatim, na glavnoj traci, u grupi Menadžer za poslovne kontakte kliknite na dugme Poveži sa zapisom.

Vrh stranice

Povezivanje s novom zakazanom obavezom, e-porukom ili zadatkom u programu Outlook iz zapisa programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

Iz zapisa programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete da kreirate novu zakazanu obavezu, e-poruku ili zadatak u programu Outlook; kreirana Outlook stavka biće automatski povezana sa otvorenim zapisom.

 1. Kreirajte ili otvorite zapis naloga, poslovnog kontakta, mogućnosti za poslovanje ili poslovnog projekta.

  Kako?

  U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Nalozi, Poslovni kontakti, Mogućnosti za poslovanje ili Poslovni projekti da biste kreirali ili otvorili zapis programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Na traci sa alatkama Standardno kliknite na dugme Novo da biste kreirali novi zapis ili izaberite i dvaput kliknite na postojeći zapis da biste ga otvorili.

 2. Na glavnoj traci, na kartici Prikaz kliknite dugme Istorija komunikacije.

 3. Na stranici Istorija komunikacije kliknite na dugme Nova stavka istorije komunikacije i izaberite stavku Zadatak, E-poruka ili Zakazana obaveza.

Napomena : Ako je e-poruka povezana kao stavka istorije komunikacije, postavljanje stepena poverljivosti ove poruke na Privatno u programu Outlook neće sprečiti korisnike koji imaju pristup baza podataka Menadžera za poslovne kontakte da pogledaju tu poruku.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×