Povezivanje zadatka iz programa Outlook sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Zarad lakšeg praćenja interakcije s klijentima, zadatak iz programa Outlook možete povezati sa zapis u programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Kada određeni zadatak povežete sa podaci o kontaktu, zapis o poslovnom kontaktu ili podaci o poslovnoj prilici, on će se pojaviti u odeljku Istorija komunikacije zapisa, kao i u fascikli Istorija komunikacije.

 1. U meniju Idi izaberite stavku Zadatak.

 2. Sa liste Zadaci izaberite zadatak koji želite da povežete sa zapisom.

 3. Na kartici Zadatak, u grupi Menadžer za poslovne kontakte kliknite na dugme Poveži sa zapisom.

 4. U dijalogu Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte, sa liste Fascikla izaberite tip zapisa s kojim želite da povežete zadatak.

 5. Upišite ime ili ga izaberite sa liste. Možete da izaberete više imena tako što ćete pritisnuti taster SHIFT da biste izabrali imena koja se nalaze jedna pored drugih ili taster CTRL da biste izabrali pojedinačna imena na listi.

 6. Kliknite na dugme Poveži sa, a zatim na dugme U redu.

  Napomene : 

  • Ako taj zadatak izbrišete iz programa Outlook, informacije o njemu ćete i dalje moći da pregledate u odeljku Istorija komunikacije zapisa i u fascikli Istorija komunikacije. Međutim, prilozi iz izbrisanog zadatka neće biti uskladišteni u Menadžeru za poslovne kontakte za Outlook.

  • Zadatak ne možete povezati direktno iz rokovnika. Umesto toga, izaberite zadatak i otvorite ga, a zatim pratite prethodno data uputstva.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×