Povezivanje usluge Active Directory (Power Query)

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Korišćenje Excel se i transformacija (Power Query) iskustva sa uslugom Active Directory i povratna informacija o korisnicima, naloge i računara.

Kliknite na kartici " podaci ", zatim Preuzimanje podataka > Iz drugih izvora > Iz usluge Active Directory. Ako ne vidite dugme " Preuzmi podatke ", zatim izaberite stavku Novi upit > Iz drugih izvora > Active Directory. Pratite dodatne korake.

Važno : Uverite se da ste preuzeli i instalirali Power Query programskog dodatka

Na kartici Power Query na traci, izaberite stavku Iz drugih izvora > Iz usluge Active Directory. Pratite dodatne korake.

Power Query preuzimanje podataka iz drugih izvora dijaloga

Dalje

  1. U dijalogu Active Directory Unesite domen.

  2. U dijalogu Active Directory domena za svoj domen, izaberite stavku koristi moje trenutne akreditiveili koristite alternativni akreditivi. Za Korišćenje alternativne credenitals potvrde identiteta, unesite korisničko ime i lozinku.

  3. Kliknite na dugme Poveži.

  4. Kad se veza uspešno uspostavi, možete da koristite okno Navigator da biste pregledali sve dostupne domene u okviru usluge Active Directory i vršili dubinsku analizu nadole u Active Directory informacijama uključujući korisnike, naloge i računare.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Power Query je poznat kao prvi i transformacija u programu Excel 2016

Uvoz podataka iz spoljnih izvora podataka

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×