Povezivanje sa uslugom Microsoft Azure Marketplace (Power Query)

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno : Do 31 mart 2017 usluge podataka nisu dostupni sa lokacije Azure Marketplace. Pogledajte obratite se dobavljaču usluga za opcije ako želite da nastavite sa uslugom.

  1. Na kartici POWER QUERY na traci izaberite stavku Iz Azure > iz Microsoft Azure Marketplace.

    Preuzimanje spoljnih podataka iz usluge Azure
  2. Ako je ovo prvi put povezujete sa Microsoft Azure Marketplace, koji će biti zatraženo da navedete vaše Microsoft Azure Marketplace akreditive. Ili, možete da navedete Feed ključ ili prijavi se koristeći svoj Microsoft nalog.

Kad se veza uspostavi, možete da koristite okno Navigator za pregledanje Microsoft Azure Marketplace pretplata, pregledanje podataka i korišćenje funkcija dostupnih u svakoj usluzi.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×