Povezivanje sa sistemom Office

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pomoću komande za Povezivanje sa Office možete pogodno pristup najčešće biblioteka sa Microsoft Office programa.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Saznajte više o tome kako da se povežete sa Office

Dodavanje, uklanjanje ili upravljanje SharePoint lokacije za Office programe

Saznajte više o tome kako da se povežete sa Office

Veza „SharePoint lokacije“ u dijalogu „Sačuvaj kao“ Povezivanje sa Office komande: Dodaj na SharePoint lokacijama, uklonite iz SharePoint lokacijai Upravljanje SharePoint lokacije. Ove komande pomoći pogodno interakciju sa Office programe (Access, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Project, Publisher, Visio i Word) i njihove odgovarajuće datoteke formata koji mogu biti uskladišteni u biblioteci.

Na primer, kada koristite komandu Dodaj na SharePoint lokacijama , prečicu za biblioteke se kreira u fascikli " SharePoint lokacije " na listi "Omiljene lokacije" u polju Office Sačuvaj kaoi otvorene dijaloge.

Napomena: Word 2010, Excel 2010 i PowerPoint 2010 zadržali vezu do SharePoint lokacije u okviru Nedavno posećena mesta u prikazu "Backstage".

Vrh stranice

Dodavanje, uklanjanje ili upravljanje SharePoint lokacije za Office programe

 1. Idite na lokaciju koja sadrži biblioteku za koju želite da se povežete sa Office.

 2. Kliknite na ime biblioteke na traci za brzo pokretanje ili izaberite stavku Radnje na lokaciji, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacijei zatim u odeljku " Biblioteka ", kliknite na ime biblioteke.

  Napomena: SharePoint lokaciju je moguće znatno izmeniti kada je reč o izgledu i navigaciji. Ako ne možete da pronađete neku opciju, na primer komandu, dugme ili vezu, obratite se administratoru.

 3. Na kartici " Biblioteka ", u grupi Povezivanje i izvoz kliknite na strelicu pored stavke Poveži se sa Office.

 4. Uradite sledeće:

  • Kliknite na dugme Dodaj na SharePoint lokacijama.

   Prikazuje se poruka "Biblioteka dodati", koja ukazuje da je za trenutnu lokaciju SharePoint dodat na traku prečicu programa Office Sačuvaj kao i otvorene dijaloge.

  • Kliknite na dugme Ukloni sa SharePoint lokacije.

   Prikazuje se poruka "Biblioteka uklonjeni", koji označava sa prečica trake sa dijalozima Office Sačuvaj kao i Otvorite je izbrisana trenutne lokacije SharePoint.

  • Izaberite stavku Upravljanje SharePoint lokacije.

   QuickLinks stranicu (http://my/_layouts/MyQuickLinks.aspx) koje su moje lokacije se prikazuju tako da možete da izmenite na SharePoint lokacijama veze prikazane na traci prečicu programa Office Sačuvaj kao i otvorene dijaloge.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×