Povezivanje sa drugim korisnicima programa InfoPath

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

stručnjaci dele ideje u grupi

Možete da dodirnete mudro od drugih korisnika InfoPath predstavlja pitanja u diskusione grupe, InfoPath blogove za čitanje ili korišćenje bilo koje druge zajednice resurse pomenutih u ovom članku.

Na primer, možete da koristite diskusione grupe da biste pristupili grupu na mreži iskusni InfoPath korisnika, uključujući InfoPath najviše vredna stručnjacima (MVP), koji svojevoljno dele vremena da odgovorite na pitanja i pružaju rešenja, savete i stručna znanja.

Posetite sledeće Veb lokacije da biste njegova zajednice iskustva i dodali sopstvene:

  • U polju InfoPath diskusione grupe (diskusione grupe), da dobijete odgovore na pitanja iz drugih programa InfoPath korisnika i stručnjaka. Takođe možete da saznate iz drugi postavljaju pitanja i odgovore koje primaju.

  • MVPs.org je nezavisna Web lokacija kojom upravlja u potpunosti MVP. Navodi različite korisne veze koje obezbeđuje osobe povezane sa programom Microsoft MVP.

  • Ako ne možete da pronađete šta vam je potrebno od drugih korisnika, možete da obraćanje predstavniku podrške kupca e-pošte, ćaskanja ili telefona.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×