Povezivanje sa SAP Sybase SQL bilo kog mesta (Power Query)

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Korišćenje programa Excel Get & transformacija iskustvo (Power Query) da biste se povezali sa bazom podataka SAP Sybase SQL bilo kog mesta.

Napomene : 

 • Da biste se povezali sa bazom podataka SAP SQL bilo kog mesta, morate SAP SQL bilo kog mesta upravljački program instaliran na vašem računaru. Izaberite upravljački program koji se podudara sa instalacijom programskog dodatka Power Query (32-bitnu ili 64-bitni).

Kliknite na kartici " podaci ", zatim Preuzimanje podataka > Iz baze podataka > iz Sybase baze podataka. Ako ne vidite dugme " Preuzmi podatke ", kliknite na dugme Novi upit > Iz baze podataka > Iz Sybase baze podataka.

 1. U dijalogu Sybase baza podataka navedite Sybase server za povezivanje u polju Ime servera. Opcionalno možete da navedete i ime baze podataka.

 2. Ako želite da uvezete podatke pomoću upita izvorne baze podataka, navedite upit u polju SQL izraz . Više informacija potražite u članku Uvoz podataka iz baze podataka pomoću upita izvorne baze podataka.

 3. Kliknite na dugme U redu.

 4. Polje za potvrdu Šifruj vezu podrazumevano je potvrđeno kako bi se Power Query povezao sa bazom podataka pomoću jednostavne šifrovane veze.

 5. Kliknite na dugme Poveži.

 1. Na kartici POWER QUERY na traci izaberite Iz baze podataka > Iz SAP Sybase SQL bilo kog mesta.

  Preuzimanje spoljnih podataka iz baze podataka
 2. U dijalogu Sybase baza podataka navedite Sybase server za povezivanje u polju Ime servera. Opcionalno možete da navedete i ime baze podataka.

 3. Ako želite da uvezete podatke pomoću upita izvorne baze podataka, navedite upit u polju SQL izraz . Više informacija potražite u članku Uvoz podataka iz baze podataka pomoću upita izvorne baze podataka.

 4. Kliknite na dugme U redu.

 5. Polje za potvrdu Šifruj vezu podrazumevano je potvrđeno kako bi se Power Query povezao sa bazom podataka pomoću jednostavne šifrovane veze.

 6. Kliknite na dugme Poveži.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Power Query je poznat kao prvi i transformacija u programu Excel 2016

Uvoz podataka iz spoljnih izvora podataka

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×