Povezivanje sa SAP Sybase SQL bilo kog mesta (Power Query)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje programa Excel Get & transformacija iskustvo (Power Query) da biste se povezali sa bazom podataka SAP Sybase SQL bilo kog mesta.

Napomene: 

 • Da biste se povezali sa bazom podataka SAP SQL bilo kog mesta, morate SAP SQL bilo kog mesta upravljački program instaliran na vašem računaru. Izaberite upravljački program koji se podudara sa instalacijom programskog dodatka Power Query (32-bitnu ili 64-bitni).

Kliknite na kartici " Podaci ", zatim Preuzimanje podataka > Iz baze podataka > iz Sybase baze podataka. Ako ne vidite dugme " Preuzmi podatke ", kliknite na dugme Novi upit > Iz baze podataka > Iz Sybase baze podataka.

 1. U dijalogu Sybase baza podataka navedite Sybase server za povezivanje u polju Ime servera. Opcionalno možete da navedete i ime baze podataka.

 2. Ako želite da uvezete podatke pomoću upita izvorne baze podataka, navedite upit u polju SQL izraz . Više informacija potražite u članku Uvoz podataka iz baze podataka pomoću upita izvorne baze podataka.

 3. Kliknite na dugme U redu.

 4. Polje za potvrdu Šifruj vezu podrazumevano je potvrđeno kako bi se Power Query povezao sa bazom podataka pomoću jednostavne šifrovane veze.

 5. Kliknite na dugme Poveži.

 1. Na kartici POWER QUERY na traci izaberite Iz baze podataka > Iz SAP Sybase SQL bilo kog mesta.

  Preuzimanje spoljnih podataka iz baze podataka
 2. U dijalogu Sybase baza podataka navedite Sybase server za povezivanje u polju Ime servera. Opcionalno možete da navedete i ime baze podataka.

 3. Ako želite da uvezete podatke pomoću upita izvorne baze podataka, navedite upit u polju SQL izraz . Više informacija potražite u članku Uvoz podataka iz baze podataka pomoću upita izvorne baze podataka.

 4. Kliknite na dugme U redu.

 5. Polje za potvrdu Šifruj vezu podrazumevano je potvrđeno kako bi se Power Query povezao sa bazom podataka pomoću jednostavne šifrovane veze.

 6. Kliknite na dugme Poveži.

Takođe pogledajte

Power Query je poznat kao „Preuzimanje i transformacija“ u programu Excel 2016

Uvoz podataka iz spoljnih izvora podataka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×