Povezivanje sa PowerPoint video zapisom iz programa Word

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste umetnuli PowerPoint prezentacije u programu Word 2013 dokument, trebalo bi da biste sačuvali prezentaciju kao video zapisa u programu PowerPoint, a zatim ga povezivanje iz Word dokumenta. Moraćete video zapise na Veb lokaciji da hostujete video zapis. Za ovaj postupak, hajde da koristimo YouTube (www.youtube.com) – mnogo video lokacije imaju slične funkcije i funkcije, pa koristite lokaciju koja vam više odgovara.

  1. Otpremite video na YouTube prateći uputstva sa te lokacije.

  2. Pronađite svoj video na lokaciji YouTube.

  3. Kliknite na dugme Deli koje se nalazi odmah ispod videa, a zatim kliknite na dugme Ugradi.

  4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Koristi stari kôd za ugradnju, a zatim navedite format i veličinu video zapisa sa kojim želite da se povežete.

Povezivanje sa video zapisom na lokaciji YouTube

  1. Kopirajte kôd za ugradnju koji je prikazan u polju Veza ka ovom video zapisu.

  2. U programu Word 2013, na kartici Umetanje izaberite stavku Video zapis na mreži.

  3. Nalepite kôd za ugradnju u polje Iz koda za ugradnju video zapisa.

    Napomena: Zapamtite da iako su u pitanju „kodovi za ugradnju“, originalni video zapis će i dalje biti hostovan na veb lokaciji i neće biti stvarno umetnut u Word dokument. To znači da osoba koja prikazuje video zapis iz Word dokumenta mora imati funkcionalnu internet vezu da bi mogla da reprodukuje video zapis.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×