Povezivanje sa Microsoft Azure skladištem tabela (Power Query)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite Excel Get & transformacija (Power Query) iskustvo da se povežete sa Microsoft Azure baš kao bilo koji drugi izvor podataka. Microsoft Azure Skladište tabela je usluga za skladištenje velikih skupova strukturiranim, koji nije relacionih podataka. Više informacija o Microsoft Azure skladište tabela usluge, pogledajte Kako da koristite uslugu za skladištenje tabele.

Na kartici " Podaci " izaberite stavku Preuzmi podatke > Iz Azure > Iz Azure skladištem tabela. Ako ne vidite dugme " Preuzmi podatke ", kliknite na Novi upit > Iz Azure > Sa Microsoft Azure skladištem tabela.

Na kartici Power Query na traci kliknite na dugme Iz Azure > iz Microsoft Azure skladište tabela. Pratite dodatne korake.

Power Query uvoz Azure u dijalogu

Next

  1. U dijalogu Microsoft Microsoft Azure skladište tabela unesite ime naloga za Microsoft Azure ili URL adrese, i zatim kliknite na dugme u redu.

  2. Ako se prvi put povezujete sa uslugom skladišta tabela, biće zatraženo da unesete i sačuvate ključ za pristup skladištu. U dijalogu Pristup Microsoft Azure skladištu tabele, u okviru Ključ naloga unesite ključ za pristup skladištu i kliknite na dugme U redu.

    Napomena:  Ako treba da preuzmete ključ za pristup skladištu, idite do Microsoft Azure portala, izaberite nalog za skladište, a zatim kliknite na ikonu Upravljanje ključem za pristup na dnu stranice. Kliknite na ikonu za kopiranje desno od primarnog ključa i nalepite vrednost u okvir Ključ naloga.

  3. Uređivač upita navodi sve dostupne tabele u Microsoft Azure Table skladištu u navigatoru. U navigatoru kliknite na tabelu iz koje želite da uvezete podatke. Videćete unapred definisane kolone za izabranu Microsoft Azure tabelu: KljučParticije, KljučReda, VremenskaOznaka i Sadržaj.

  4. Razvijte kolonu Sadržaj i izaberite kolone koje želite da razvijete, a zatim kliknite na dugme U redu.

  5. Kada su izabrane kolone dostupne u Uređivaču upita, kliknite na dugme Primeni & zatvori da biste uvezli podatke u Excel list.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Power Query je poznat kao „Preuzimanje i transformacija“ u programu Excel 2016

Uvoz podataka iz spoljnih izvora podataka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×