Povezivanje postojeće e-pošte za zapisa Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada omogućite automatskog povezivanja e, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook automatski povezuje dolaznih i odlaznih e-poruke od određenih e-adresa u istoriju komunikacije navedena kontakt ili poslovni kontakt zapisa.

Možete da navedete koje postojeće i buduće odlazne i dolazne e-poruke automatski se povezuju sa istorijom komunikacije zapisa tako što ćete promeniti željene postavke povezivanja e-pošte.

Zanemari e-poštu starije od      Unesite najraniji datum za koji želite da povežete e-poruke. Sva e-pošta primljena pre ovog datuma neće biti povezana.

Savet : Priloge e-poruke nisu povezani sa zapisima zajedno sa e-poruke. Prilog možete da sačuvate kao datoteku, a zatim možete da povežete datoteku u istoriju komunikacije od zapis poslovnog projekta.

Napomena : Da biste pristupili ovom obrascu, u meniju Programa Business Contact Manager izaberite stavku Upravljanje e-pošte automatsko povezivanje. Kada ste identifikovali e-adrese koju želite da koristite, kliknite na dugme za pretragu i veze.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×