Povezivanje poslovnog kontakta sa nalogom Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Povezivanje zapisa poslovnog kontakta sa zapisima naloga omogućavaju vam da povežete informacije o poslovnim kontaktima sa informacijama o preduzećima koja rade za. Povezivanjem jednu ili više poslovnih kontakata sa zapisom naloga, imate jednostavan pristup stavki istorije komunikacije naloga, kao i stavke istorije komunikacije poslovnih kontakata koji je povezan sa tom kontakt.

Povezivanja zapisa poslovnog kontakta sa nalogom

  1. U meniju Menadžera za poslovne kontakte izaberite stavku Nalozi.

  2. Dvaput kliknite na zapis naloga koji želite da povežete sa poslovnim kontaktom.

  3. U prikazu Opšte postavke, u odeljku Poslovni kontakti kliknite na dugme Dodaj.

  4. U dijalogu Izbor poslovnih kontakata da se povežete sa ovim nalogom , na listi fascikli izaberite grupu poslovnih kontakata.

  5. U okviru sa listom opcija izaberite poslovni kontakt koji želite da povežete sa nalogom. Ako želite da tražite zapis poslovnog kontakta, upišite ime u polje Pretraga. Da biste istovremeno mogli da dodajete više poslovnih kontakata, pritisnite taster CTRL, a zatim izaberite poslovne kontakte koje želite da dodate nalogu.

    Napomena : Da biste dodali novi nalog, kliknite na dugme novo, a zatim otkucajte željene informacije. Više informacija potražite u članku Kreiranje poslovnog kontakta u Menadžeru za poslovne kontakte.

  6. Kliknite na dugme U redu da biste dodali izabrani poslovni kontakt i vratili se u zapis naloga. Ako želite da otkažete izbor i vratite se u u zapis naloga bez povezivanja sa poslovnim kontaktom ili njegovog kreiranja, kliknite na dugme Otkaži.

  7. U zapisu naloga kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×