Povezivanje nije dovršeno u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dobijate ovu poruku kada pokušate da se povežete sa bazom podataka koja se nalazi na drugom računaru, a zatim vezu ne dovrši. Najverovatniji razlozi za povezivanje ne završava su:

  • Korisničko ime nije odobren pristup na računaru na kojem se nalazi baza podataka.

    Da bismo vam pristup, vlasnik baze podataka mora da kreira korisnički nalog za vas na tom računaru. Vlasnik baze podataka mora da dozvoli pristup bazi podataka tako što ćete izabrati svoje ime na stranici Korisnici izaberite stavkuUpravljanje deljenjem čarobnjaka. Obratite se vlasniku baze podataka da zamolite ili da biste potvrdili da vam je odobren pristup.

  • Lozinku koju koristite za prijavljivanje na udaljenom računaru (na računaru na kojem se nalazi baza podataka) ne podudara lozinku koju koristite za prijavljivanje na lokalnom računaru (na računaru koji trenutno koristite).

    Da biste pristupili, morate da promenite lozinku za udaljeni (lozinku koju koristite za prijavljivanje na računar na kojem se nalazi baza podataka) da se podudara sa vašom lokalnom lozinkom (lozinka koju koristite za prijavljivanje na računar koji trenutno koristite). Kliknite na dugme Promeni lozinku .

  • Svaki računar mora biti pod istu verziju sistema Menadžer za poslovne kontakte za Outlook za svakog korisnika da se povežete sa deljenom bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Savet : Vlasnik baze podataka mora sa korisnicima koji rade na drugim računarima u mojoj mreži potvrdite izbor u čarobnjaku za Upravljanje deljenje da biste odobrili pristup sa nekim ko će se povežete sa deljenom bazom podataka sa drugog računara. Da biste dodali novog korisnika čije ime nije naveden, na stranici Izbor korisnika , kliknite na dugme Dodaj novog korisnika. Ako ste deo radne grupe, vlasnik baze podataka morate navesti privremenu lozinku za svakog korisnika. Lozinka ne može da bude prazno.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×