Povezivanje nije dovršeno u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ovu poruku ćete primiti kada pokušate da uspostavite vezu s bazom podataka koja se nalazi na drugom računaru, a povezivanje nije dovršeno. Ovo su najčešći razlozi što uspostavljanje veze nije dovršeno:

  • Korisničkom imenu nije dat pristup na računar na kojem se nalazi baza podataka.

    Da biste pristupili, vlasnik baze podataka mora da kreira korisnički nalog za vas u mogli da pristupate bazi podataka na tom računaru. Vlasnik baze podataka mora da dozvoli pristup bazi podataka tako što ćete izabrati svoje ime na stranici Korisnici izaberite čarobnjaka za deljenje baze podataka. Obratite se vlasniku baze podataka da biste zatražili pristup ili potvrdili da vam je odobren pristup.

  • Lozinka koju koristite za prijavljivanje na udaljeni računar (na kojem se nalazi baza podataka) ne podudara se s lozinkom koju koristite za prijavljivanje na lokalni računar (računar koji trenutno koristite).

    Dobićete pristup kada promenite daljinsku lozinku (koju koristite za prijavljivanje na računar na kojem se nalazi baza podataka) tako da se ona podudari s lokalnom lozinkom (koju koristite za prijavljivanje na računar koji trenutno koristite). Kliknite na dugme Promeni lozinku da biste ovo uradili.

    Promeni lozinku      Kliknite na dugme Promeni lozinku da biste promenili lozinku na udaljenom računaru tako da se ona podudari s lozinkom korišćenom na lokalnom računaru.

  • Svaki računar mora biti pokrenut Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007 da biste se povezali sa deljenom bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Savet : Vlasnik baze podataka mora sa korisnicima koji rade na drugim računarima u mojoj mreži potvrdite izbor u čarobnjaku za Deljenje baze podataka da biste odobrili pristup sa nekim ko će se povežete sa deljenom bazom podataka na drugom računaru. Da biste dodali novog korisnika čije ime nije naveden, na stranici Izbor korisnika , kliknite na dugme Dodaj novog korisnika. Morate da navedete privremenu lozinku za svakog korisnika. Lozinka ne može da bude prazno.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×